- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
FIIIRTINAAAAAAAAMMMMMOnuachu Göztepe'ye transfer oluyomuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FIIIRTINAAAAAAAAMMMMMOnuachu Göztepe'ye transfer oluyomuş..
SONRA NE ZAMAN BİTİYOR demeyin !SON 12 SAAT
Transferle ilgili böyle 1 haber yakın zamanda transfer olacak diyolar
Riberio ilk 11 oyuncusu değil mi bu saatten sonra vermezler yada kesenin ağzını sonuna kadar açacaksın ben çözemedim bu yönetimi tek bildiğim Dursun un Osimhen in adını ilk defa duyduğu transferden bilgisinin olmadığıAlexsandro Ribeiro ve dinamik orta saha transferine fitim. Merkez bu kadar güçlü olacaksa kanat almasalar da olur. Keşke elimizde genç bir iki kanat olsaydı onları denerdik.
Brezilya futbolcuları biraz inattır gıcıklığına bile yapıyor olabilir manu taraftarınaBeli dönmüyoru bende söyledim bayağı ağırlaşmış ya en son Liverpool maçında izledim felaket sıçtı. 2 gol yediler onun yüzünden sonra bayağı dağıldı herif 2 metre yanındakine pas atamamalar topu taç'a atmalar. Taraftar'dan uğultular gelmeye basladi sonra bayağı modu düştü. Maaşı United ödeyecekse bir şekilde kabul ederim. United cenabet bu kulüp futbolcu öğütme makinesi gibi çılgın atmaz ama belki burada iş görebilir. Bu saatten sonra da başka fırsatlar da kalmadı zaten..
Lig bu sene daha zor geçecek.Tabancı Kural'ının değişmesinin etkileriYani satamazlarsa mantıklı hareket kanka, topçu oturacağına ver yan kulübüne şov yapsın
Kpaşa da brekaloyu almış, Barakı bitirmeye çalışıyor
Casemiro tam bizim ligin topçusu şu haliyle bile Avrupa da ne olur bilemem ama ligde şu haliyle bile kucak dansı yaptırırMerkezde kalsın oyun kursun topu dağıtsın, 2 sene önceki casemiro neydi ya manuya gidenin hayatı bitiyor. Kara delik gibi kulüp
25 milyon istiyorlardi. Suan ne isterler bilemem.Kaça bırakırlar reis benim tahminim 20 civarı bişey beklerler ama geçen sene nasıldı bilmiyom oynadı mı oynamadı mı