Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok, yaz başı 6 no için Casemiro istiyordum. Sezona bok gibi başlamış olabilir. Ama ben her türlü iş yapar diyorum. Rabiot iti olacağına bu olsun.

Evet beyler yavaş yavaş veda mesajlarını yazalım, kapatıyoruz..

Casemiroya şu safhada yok denmez. Sadece nitelik olarak değil sayısal olarak da ihtiyaç var.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Danso(Transfer)
Barış - Sara - Torreira - Otavio - Jacobs
Icardi - Osimhen​

Bütün döngü Arabistanda dönerken Okan Italya da ne yapiyor

Casemeiro 6 numara. Demirbay ile kıyaslayamazsın ki. Kaandan kötü halde Premier ligde manuda oynadıysa ok. Ki bu manuyu yendik ama kalecilerine teşekkür etmemiz lazım. Az daha 5 lik olacaktık evimizde
Casemiro rezil durumda. Ayrıca bizim şu an 6 numara almamızın bir mantığı yok. Orayı Torreira ve Kaan ile götürebiliriz. Hatta Demirbay da en iyi futbolunu üçlü stoperin önünde üçlü orta sahada altı numara olarak oynamış. Yani oraya koymamız gereken bir oyuncu yok

Bizim bulmamız gereken oyuncu Sara - Torreira - ??? puzzleını tamamlayacak oyuncu. Bunun da dinamik bir bağlantı oyuncusu olması lazım Casemiro'nun da uzaktan yakından alakası yok bu işle. Elde bunu en iyi yapacak oyuncu Berkan. Onun bir tık iyisini bulmamız lazım Rabiot, Ruiz, McKennie, Goretzka vs. kim olursa. Üst düzey teknik, playmakerlık, ceza sahası koşuları, kanada devrilebilme vs. iyi ekstralar ama mühim olan git gel yapabilecek ve pas bağlantılarını sağlayacak birini bulmak

Casemiro sezona kötü başladı diyorsunuz da adam city maçında takımının en iyisi, fulham maçında maçın adamı olmuş, brighton maçında iyi oynamış bir tek liverpool maçında 2 gol yedirmiş. Nasıl kötü oluyor bu başlangıç?

Beklemek kadar kötü şey yok alamiyorsaniz alamıyoruz deyin oraniz buraniz ayrı oynuyor UEFA final diyorsunuz birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt