Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.226
- 76.301
- 4.218
Akşam bildirirler yarın beraber dönerler transfer edilen oyuncu bavulunu filan toplar.Bugün açıklanıp lisans çıkartılmazsa bir manası kalmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam bildirirler yarın beraber dönerler transfer edilen oyuncu bavulunu filan toplar.Bugün açıklanıp lisans çıkartılmazsa bir manası kalmıyor.
Geliyor gelmekte olan 40 milyon kere yaza yaza rabiot getirecem burayaBir hareketlilik var bir kipirdama var hissediyorum
Hevesini kırmak istemem ahbert, benim fikrim malumOliviera fesih + İtalya'da kalmaları sanki bir şeyi yetiştirmeye çalışıyoruz.

Hermoso sonrası bir bomba patlar demiştim tam patladı bence bu sefer yine bir tezgah var.Hevesini kırmak istemem ahbert, benim fikrim malum![]()

Malta'dan gelmedi o yanlis ucakti.osimhen bildiğim kadarıyla maltadan getirildi acaba aldığımız yere geri mi bırakıyoruz![]()
Ya Rabiot mu bilmiyorum ama net bir seyler oluyor. Osimhen Video'su bu yüzden aciklanmadi diye düsünüyorum. Okanin Italya da kalmasi. Bunlar tesadüf degil. Olur olmaz bilmiyorumGeliyor gelmekte olan 40 milyon kere yaza yaza rabiot getirecem buraya
Tayyaren mi kıpırdadı yoksa?Bir hareketlilik var bir kipirdama var hissediyorum
O yüzden Rize maçında ikiside oynamalı ki fener maçına az çok takımla maç yapsınlar.Galatasaray’ın 17 Eylül tarihine ertelenen Gaziantep FK maçında, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs oynayamayacak.
böyle bisey sadece türkiyede olurGalatasaray’ın 17 Eylül tarihine ertelenen Gaziantep FK maçında, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs oynayamayacak.
Nikah bugün reis uçak yarın gelecek diyor.Düğün nedeniyle işte