- 3 Haziran 2015
- 56.758
- 65.897
- 4.143
Seken mi yoksaUK: "İngiltere'den seken 1-2 kişi bekliyorlarmış şimdi bilgi aldım. İtalya'da görüşmeler sürüyormuş."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seken mi yoksaUK: "İngiltere'den seken 1-2 kişi bekliyorlarmış şimdi bilgi aldım. İtalya'da görüşmeler sürüyormuş."
Fesihlerle en az 50 milyon euro harcadık, yapacağınız işe sokayım.
Gelenler de Jelert, Sara, Jacobs falan
Kanat lazım diyoruz işte kanatkostic olacak gibi diyorlar. ihtiyaç olan yerlere değil de olmayan yerlere transfere devam!!
Ooooo tam bizim yönetimlik transfer o zaman. Sakatlığından haberim yoktu.Kostic 3 aydır sakat, ne zaman dönecek? Zaten 32 yaşında
Dusunuyorum yusufu sayma 11 yusuf kiralanacak su anda almayacaklar 13. e kadar alacaklar gorursunuzabi cidden sabredin
12 yabancı ile yola cikacagimizi düsünmüyorsunuz herhalde
UK kim United Kingdom muUK: "İngiltere'den seken 1-2 kişi bekliyorlarmış şimdi bilgi aldım. İtalya'da görüşmeler sürüyormuş."
Okanın manevi oğlu, acırım acırım Yusufa acırım orda. Bilmiyorum ama tarihte görülmemiş bir şekilde kovulur bu yönetim ve teknik heyet, tüm dünyaya da rezil rüsva oluruz, Osim ve İcardinin takımı bu hallerde diye.Yunus forma giysin diye bütün as kanatlar gitti
Bu adamın bu sene dediği hiç bir şey çıkmadı.Uğur Karakullukçu: "Orta sahaya halen Rabiot'u bekliyorlarmış, Juventus'da isterseniz Arthur Melo'yu verebiliriz demiş."