- 2 Nisan 2012
- 43.082
- 22.164
- 2.888
NÖBET FM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke 3 3 6 oynayacağız hoca buna yoğunlaştı, italyan futbol adamlarıyla fikir teatisi yapıyor3lü oynamayacağımız realizasyonuna varınız
Ligin favorisi fenerbahcedie
Avrupa ligi 8 mac veya fazlasi TR kupasi Lig
En genis rotasyona sahip takim sampiyon olur
Helal olsun adamlara Sol bek haric her mevkide 2 veya 3 oyunculari var
Dursun elleriyle adamlara 4. yildizi teslim etti
Yerine adam alınamaması ni kastetmiyorum ki ben gitmesine laf etmenizi kastediyorum sizler bana zeka ve beyinden bahsetmeyin komik olan hoca degil oyuncu degilci sizler sinizTamam o zaman hepsini satıp yetine kimseyi almayalım da dendi dimi senin beyninden zorun mu var seni biri mi tasarladı bu forum için üç tane cümle ile sürdürüyorsun forum hayatını bot basmışlar gibi
Yav sen önce Zaha oynamak istedi gitmek isteyince bir ton talibi çıktı ama kerem gitmek istedi talibi bile çıkmadı diyip sonrada bu zahadan fayda alamayiz diyen ayrica berkan tor sara orta sahasi yeterli ssdece 3luye dönsek yeter diyen bir adamsın. Bir dediğin diğer dediğini tutmuyor olumsuzluk olsun diye her konuya girip yazıyorsun.Bunu alip Oliveira'ya bir sene daha futbol oynatmayabilirdik!
baklava 4-4-2 deneriz muhtemelen gbime geliyorUlan kamil 3 lü tutmazsa hangi sisteme dönecen kanatsız