Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin favorisi fenerbahcedie
Avrupa ligi 8 mac veya fazlasi TR kupasi Lig
En genis rotasyona sahip takim sampiyon olur
Helal olsun adamlara Sol bek haric her mevkide 2 veya 3 oyunculari var

Dursun elleriyle adamlara 4. yildizi teslim etti

Nerede favorisi. fred olmadı mı çöküyorlar. Geçen sene kaç maç kaçırdı. Aynı kaldığı yerden sakatlıklara devam ediyor. Yerine adamda almadılar. jayden zaten sorunlu bir adam. Yedeği yok. ferdinin yerini alamaz. ambrabat mı kurtaracak adamları.

Bu kadar da abartmasak mı şikecileri.

transferi geçin de
yedek oyuncu yok takımda

maça girip oyunun gidişatını etkileyebilecek tek bi adam yok

mustafa sarplı dönemin kadro mühendisliği uygulanıor bu sezon

Arias turnuva oynuyor adam turnuvadan sonra izin yapar ne zaman gelecekte oynayacak sacmalik

Yanlış zamanda gelen futbolcular listesine osimhenide ekleyebiliriz sanırsam

Tamam o zaman hepsini satıp yetine kimseyi almayalım da dendi dimi senin beyninden zorun mu var seni biri mi tasarladı bu forum için üç tane cümle ile sürdürüyorsun forum hayatını bot basmışlar gibi
Yerine adam alınamaması ni kastetmiyorum ki ben gitmesine laf etmenizi kastediyorum sizler bana zeka ve beyinden bahsetmeyin komik olan hoca degil oyuncu degilci sizler siniz

Ben yemin ederim kanat yangınını anlamıyorum. 3-5-2 oynayacaksak ne kanadı abi. Onun için sadece kanat bek lazım, bizde de 2'si iki kanatta oynayabilen 3 tane nepnet kanat bek var. Jakobs sol stoper falan değil, hayatında oynamamış, aksine kariyerinde en çok oynadığı mevki sol bek bile değil, kanat bek. Kanadı manadı sallayın.

Hatta kanat alırsak hoca yine hem o kanatları hem santraforları oynatayım falan diye dörtlüyle devam eder, orta sahayı yine boşaltır ya da temposuz adamlardan kurar ve aynı rezillikleri yaşamaya devam ederiz...

Kanat almayalım da hoca 3-5-2'yi çok ağır şekilde ana plan yapmaya mecbur kalsın işte...

Ha hem orta saha oynar hem kanat oynar, 3-5-2'de de net bir yeri vardır gelecek oyuncunun o zaman olumlu. İstisna hallerde kanatlı bir sisteme dönelim dersek faydasını görürüz. Otavio-McKennie-Sara falan böyle oyuncular olabilir mesela...

Yani salt kanatta oynayan birini almak fayda değil zarar olur artık. Onun yerine 3-5-2 oyununu daha güçlendirecek net adamlara gitmemiz lazım.

Bunu alip Oliveira'ya bir sene daha futbol oynatmayabilirdik!
Yav sen önce Zaha oynamak istedi gitmek isteyince bir ton talibi çıktı ama kerem gitmek istedi talibi bile çıkmadı diyip sonrada bu zahadan fayda alamayiz diyen ayrica berkan tor sara orta sahasi yeterli ssdece 3luye dönsek yeter diyen bir adamsın. Bir dediğin diğer dediğini tutmuyor olumsuzluk olsun diye her konuya girip yazıyorsun.

15 milyona arias var bir hayalimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt