İlhan Kara
Kırmızı Üye
- 11 Aralık 2008
- 1.225
- 369
- 1.823
UEFA yı hedef koyuyoruz önümüze ancak yine ortasahamız boş Tottenham a karşı YB taktiği uygularsak hayatın gerçekleri ile o zaman daha ciddi yüzleşiriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yani bugun son gün degil mi ustat?
Biz al icin mi sayac tutuyoruz gercekten sacmaymiss

İnşallah..UEFA yı hedef koyuyoruz önümüze ancak yine ortasahamız boş Tottenham a karşı YB taktiği uygularsak hayatın gerçekleri ile o zaman daha ciddi yüzleşiriz
Bu konuda çok yazan biriyim yine yazayım;Ben yemin ederim kanat yangınını anlamıyorum. 3-5-2 oynayacaksak ne kanadı abi. Onun için sadece kanat bek lazım, bizde de 2'si iki kanatta oynayabilen 3 tane nepnet kanat bek var. Jakobs sol stoper falan değil, hayatında oynamamış, aksine kariyerinde en çok oynadığı mevki sol bek bile değil, kanat bek. Kanadı manadı sallayın.
Laf olsun diye cevap yaziyorsun yeminleSen çift forvet + ofansif kanatlar + Saralı bir ikili orta saha + bir bekin Barış veya Jelert, diğer bekin Jakobs olarak dörtlü savunmayla çık Tottenham maçına, o zaman gör BJK'dan yarım saatte yediğin 5'i mumla arıyor musun...
Young Boys bile 2dk'da bir ceza sahana geldi nerdeyse... Bats yerine Osimhen oynayınca farklı mı olacak sanıyorsun o günden?
4lüde uçup kaçıyoruzya, berbat bir oyunumuz var zaten, ben de anlamıyorum bunu, sanki harika işleyen sistem var da 3lü deneyelim diyoruzÜçlü sistemde stoperler şöyle pas yapacak pozisyon alacak, kenar oyuncusu uçup kaçacak adeta her mevki için özel tanım ve hesaplar olacak. Dörtlü olunca bunlara gerek kalmıyor mu üçlüye dönünce çok özel dokunuşlar mı gerekiyor ?
Bugün listeye yazdıklarını yarın yollayabilirler de. Mesela Kazımcan'ı listeye yazıp, sonra göndermek gibi.Bunlar belli ki 13 Eylul'e kadar zaman var diye acele etmeyelim diyorlar. En azindan AL listesi icin bugun 1 oyuncu alinsa bari.
Valla hic yüzünü büzme rreis. Ben bilemem ki keske AL bildirimi yazsaydininz basliga..