Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA yı hedef koyuyoruz önümüze ancak yine ortasahamız boş Tottenham a karşı YB taktiği uygularsak hayatın gerçekleri ile o zaman daha ciddi yüzleşiriz

Ben yemin ederim kanat yangınını anlamıyorum. 3-5-2 oynayacaksak ne kanadı abi. Onun için sadece kanat bek lazım, bizde de 2'si iki kanatta oynayabilen 3 tane nepnet kanat bek var. Jakobs sol stoper falan değil, hayatında oynamamış, aksine kariyerinde en çok oynadığı mevki sol bek bile değil, kanat bek. Kanadı manadı sallayın.
Bu konuda çok yazan biriyim yine yazayım;

3'lü düzende hücum futbolu oynayan, stoperlerini orta saha çizgisinde konumlandırıp önde baskı yapacak olan takımın sağ ve sol stoperleri ana planda Abdülkerim ve Kaan O-L-A-M-A-Z.

Rakibin en çevik oyuncularıyla 1'e 1 oynar o düzende kenar stoperler. Hele birini prese gönderirsen risk 2 katına çıkıyor. Senin açık alan savunmacısı koyman gerekiyor sağa ve sola. Bunu yapabilecek 2 oyuncun var Jakobs ve Davinson. Başka bir isim ihtimal dahilinde bile olamaz.

Ha rakip Tottenham arkada bekleyeceğim, oyunu iyice sıkıştıracağım dersin o zaman hepsi olur. Türkiye - Avusturya maçı gibi...

Sen çift forvet + ofansif kanatlar + Saralı bir ikili orta saha + bir bekin Barış veya Jelert, diğer bekin Jakobs olarak dörtlü savunmayla çık Tottenham maçına, o zaman gör BJK'dan yarım saatte yediğin 5'i mumla arıyor musun...

Young Boys bile 2dk'da bir ceza sahana geldi nerdeyse... Bats yerine Osimhen oynayınca farklı mı olacak sanıyorsun o günden?
Laf olsun diye cevap yaziyorsun yeminle
Zaten 4 lu savunma zorluk derecesi yuksek maclarda kaani kullanip 3 lu orta saha oynasin diyoruz gecen sene oynadi manchester deplasmaninda

Insallah 3 lu oynarda goruruz siz futbol profoserlerini

Sabahtan aksama sistem degistiren takim dunyada varmiymis ornegi yok

Adamlar salak bir okan buruk ve siz akillisiniz zaten tayyibin faizi indirip enflasyonun dusmesini beklemesinden hic bir farki yok

Üçlü sistemde stoperler şöyle pas yapacak pozisyon alacak, kenar oyuncusu uçup kaçacak adeta her mevki için özel tanım ve hesaplar olacak. Dörtlü olunca bunlara gerek kalmıyor mu üçlüye dönünce çok özel dokunuşlar mı gerekiyor ?
4lüde uçup kaçıyoruzya, berbat bir oyunumuz var zaten, ben de anlamıyorum bunu, sanki harika işleyen sistem var da 3lü deneyelim diyoruz

50 milyon harcayıp takımın tek eksiği koşan orta sahayı almadılar. Artık kanat da yok. Allah bin türlü belanızı versin.

2 li forvette orta saha sayısı 2 olduğunda nasıl olacak? Young Boys maçında ncham mı ne o sol bek orta sahadan yardı geçti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt