Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinde iki maske yok kafa maskesi o büyük arka detayı 2 tane gibi gösteriyor

sddefault.webp

Transfere devam geleni avrupaya devre arası ekleriz

Aynı fikirdeyim lig için oynayacak olması daha elzem sonradan eklenebilir zaten.. mevcut kadro cikamiyorsa şu gruptan kendi eseklikleri sanki kadro olarak Tottenham dışında hangisi bizden çok iyi Okan hoca aklını basina toplasın adam gibi top oynatsın..

Eğer benim dediğim hakaretse hakaretleri sen başlattın. Yok seninki hakaret değilse ben de hakaret etmedim. Hak ettiğin cevabı verdim. Hepsi bundan ibaret. Öyle lafa karşı tarafı ezmek amacıyla sözde beni küçük düşüreceğine inanacak şekilde lafa girip çetin kayaya çarptığını görünce tedavi falan zırvalama. Ben şu an seni tatlı tatlı tedavi ediyorum zaten. Ha bünyen tedaviyi kabul eder etmez bilmem.
Cetin kaya mi 😊 Allah seni ne etsin gulerek yaziyorum mesajlari
Kendini ne kadar onemsiyorsun be kardes
git baska yerlerde efelik yap tek tus basarim engele gecer gider sivrisinek girse odama daha cok gerilirdim

Muslera
Abdül-Nelson-Metehan
Barış-Toreira-Sara-Mertens-Jakobs
Osimhen-Batshuai

Kadro böyle olacak muhtemelen. Icardi ve Sanchez iyileşince online dönerler.

Tansel'de isim yazmış normalde yapmazdı sanki sürpriz olan %10 ihtimal olacak gibi geliyor.

Arkadaşlar maske gorselinden boşa ümitlenmeyin evet R şeklinde ama Osimhenin taktiği maske zaten o şekilde sağ tarafı açık, normalde taktıgı kapalı olsa bende ümit ederdim.

Avukatlar gelecek sözleşme hazırlayacak imzalar atılacak cart curt bugüne çok zor artık.

Şurada 6 saat kalmış daha doğru düzgün isim yok

Muslera
Abdül-Nelson-Metehan
Barış-Toreira-Sara-Mertens-Jakobs
Osimhen-Batshuai

Kadro böyle olacak muhtemelen. Icardi ve Sanchez iyileşince onbire dönerler.

Arthur Melo ne zaman prime topçu olmuş yaw baştan beri bir balon zaten aradığımız profille gram alakası yok .. bir de bunla ugrasmayalim Oliveira gibi 2 yıllık Casemiro alsınlar daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt