Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim'in eski Abdülkerim olacağına inansam şart demezdim ama sanki olsa bile vakit alacak... Umarım çabuk toparlar tabi... Geçen sene Nelsson, daha önceki yıllarda Marcao'nun falan sezona berbat girip 1 ayda toparladığı olmuştu. Belki Apokerim de şaşırtır bizi. Üçlü oynamak belki ona da motivasyon olur.
Nelsson'un toparlayacağını düşünüyorum ki Nelsson'u bence patlatan dediğim gibi oyun sistem. Çok yük biniyor ona, tüm geçişlerde sürekli bire-bir eşleşmede bırakıyoruz, bek desteği de veremediğimizde hata geliyor bir şekilde. Abdülkerim sürpriz yapmazsa çok toparlayacak gibi durmuyor maalesef ki üçlü oynayacaksak zaten çok daha atletik ve çok hamleli birisi gerekiyor sola. Benim kafamdaki kurgu Transfer - Nelsson - Sanchez şeklindeydi, bakalım nasıl bitireceğiz transfer dönemini

Rabiotnun 3 yıllık maliyeti 40 milyon euroyu geçiyor sonrasında bizim beceriksizler satamaz zaten.. . Bu nasıl bir manyaklik yaw 40 milyon geri dönüşsüz yatırım bari Young boys maçından önce ugrassaydiniz en azından SL geliri falan kuratrirdik bir yandan

Abdülkerim'in eski Abdülkerim olacağına inansam şart demezdim ama sanki olsa bile vakit alacak... Umarım çabuk toparlar tabi... Geçen sene Nelsson, daha önceki yıllarda Marcao'nun falan sezona berbat girip 1 ayda toparladığı olmuştu. Belki Apokerim de şaşırtır bizi. Üçlü oynamak belki ona da motivasyon olur.
ben metehan'ı da iyi buldum ya.

bu senenin kazanımı kendisi olabilir.

tabiki kendisi sol stoper değil ama yine de ayağı hızı falan fena değil.

IMG_4209.webp

RABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

Oyşşş o nasıl klipti be tüylerim diken diken oldu

Fakat klipte transfer mesajı yok yok

Video güzel olmuş kaliteli.

Video sonuna UEFA kupasını koyup bugün rezillik yaşatmayın bize

%10 kovalıyor deyip

"ufak ihtimali gerçekleştirdiler" diye yönetim mi övecek yoksa haluk
Bahsedilen Rabiot onu yetiştirmeye çalışıyorlar sanırım ama olmayacak AL'ye de oyuncu yetiştirememiş olacaklar sonra lig için 2 tane uygun maliyetle oyuncu alacaklar kulüplerinde süre bulamayacak 2 isim kiralarlar muhtemelen bitirirler. Rabiot söylentileri ile tepki azaltmaya çalışıyorlar bence.

O baştaki eleman rabiotu anımsatıyor ve kadınım tüyler net Fransa bayrağı renkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt