Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İleri uçta yetenekli bir çok adam var fakat bunları oynatabilecek bir adam yok. Ayrıca ileri uçta bu oyuncular zamanla kendine de çalışabilir. Kısaca bu oyuncuların kalitesine saygı duyduğu ve topu gönül rahatlığıyla teslim edebilecekleri birine net ihtiyaç var.

Arkadaşlar düşüncem şu yönde,

Zorlu tüm maçlarda Torrik Lemina ikilisine okeyim.

Ancak ligde çıkacağımız aşağı yukarı 25 maçta bu ikili gereksiz oluyor. Açıkçası yeri gelince Torreira yeri gelince Lemina’yı kullanıp 6 no olarak, önlerine çift 8 (Sara-İlkay) gibi kullanmak bence çok daha mantıklı olacak.

Dün mesela Lemina dk 30’dan sonra resmen boşa çıktı çünkü rakip tamamen kapandı. Hiçbir işlevi kalmadı sahada.

Ayrıca dün ilk yarıdaki sıkıntılardan biri Barış’ın çok gezmesi oldu. Velhasıl biz bir forvet takımıyız. Bizim sistemimizde ceza sahası içinde net 2 oyuncu yerleşmiş olmalı ve dikkat ederseniz iyi olduğumuz tüm maçlarda hep böyle oldu.

Dün kalitesinden bağımsız Osi girince oyunun akmaya başlamasının esas sebebi de bu. Ceza sahasının içinde pozisyon alan biri vardı çünkü. Barış santrfordu ama ilk yarı bi ara artık kenara kayıp erenin ayağından topu alıyordu. Okan hoca da bu konuda ilk yarı bitince uyarmış zaten

Uğurcanı alacağına günayla devam ederim.
Günay libero kalecilik yapmayı da öğrenmiş, hatta şu dakika üst seviye kaleciler bile gelse ne vereceği belli değil.
Bir tek yan toplarda sıkıntılı görüyorum günayı.

Öyle yada böyle avrupada şu dakikadan sonra kaleci konusu sorun yaşatabilir. 7cash 20bons bağlayacağımız adam bile bize sorun yaşatabilir.

Donnarumayı son günr kadr boğup(icardi, gardi hattatanıyan diğer kim varsa) oluyorsa donnaruma olmuyorsa bir onun yerine yabancı os alır geçerdim.
Yapılacak şey kaleye rakibi yaklaştırmazsan günay şuan mert ile birlikte ligin en iyi kalecilerinden birisi.
Stratejim şu olurdu.

Donnarumayı yokla ve rahatsız et.
Uğurcana 8m bonservis teklif et kafasını ş.ligi için karıştır. Yusufu da pakete ekle hatta.
Sağ bekte rakibi yıldıran bir herif bul ve kesinlikle al.
Orta sahayı da kaleciye göre yokla. Diğer oyuncu transferlerinde değişen olmayacak.

Ayrıca G. Sara artık en iyi gününde bile ne yapıp ne yapamayacağını bence bize gösterdi.

Duran topta inanılmaz bir adam. Resmen istediği yere gönderiyor topu. Dün kornerden 3 tane gol atmalıydık inanılmaz kaçırdık.

Ve geride kalıp oyun kurması gerekiyor. Sara 10 no değil çok net 6-8 oynaması gereken bir adam. Ve bunu çok iyi yapıyor.

Bir 6 no, önlerinde çift 8 ile oynayacaksak 8’den biri Sara. Diğer 8’i transfer etmek gerekecektir, zaten 6 no için elimizde Torreira Lemina Kaan var. Zorlu maçlarda zaten Torrik-Lemina çıkarsın yine

Lucumi haberleri çıkmıştı bi ara. Bologna salmıyor adamı hiç bir yere. İngiltere'den ilgilenenler vardı, onları da reddetmişler. Bizim de 15 civarı teklif haberleri vardı. Seneye 26 Haziran'da free görünüyor tmde. Belki opsiyon vardır. Para dertleri yok demek ki.

Bu arada Osimhen dün gol atmayı çok istedi fakat olmadı hatta bir ortada daha iyi vuramadı diye maskesini kaleye fırlattı. Son Torreira pozisyonunda da golü atmak o istedi, pas Icardi ye gidince ufak bir bozuldu gibi hissettim. Maç sonu beden dili vs. Bu şuan için sorun değil ama uzun vadede kıskançlıklar, en iyi olma arzusu vs. Okan Hocanın işi gerçekten zor. İşte bu sebeple topa doğru yön verecek, ileri uçtaki tüm oyuncuları yerinde ve zamanında besleyecek bir 10 numara şart, topu her alan ekstra bir şey yapmadan bırakmıyor. Herhangi bir mantık ve sistem zaten yok. Dünkü görüntü beni rahatsız etti.

500 bin üro daha cikariz

islerine geliyosa

32 yasina gelmis,seneye mukavelesi topcuya gayet iyi meblag

teklifimizi kabul et City

yoksa!!!

Bu arada Osimhen dün gol atmayı çok istedi fakat olmadı hatta bir ortada daha iyi vuramadı diye maskesini kaleye fırlattı. Son Torreira pozisyonunda da golü atmak o istedi, pas Icardi ye gidince ufak bir bozuldu gibi hissettim. Maç sonu beden dili vs. Bu şuan için sorun değil ama uzun vadede kıskançlıklar, en iyi olma arzusu vs. Okan Hocanın işi gerçekten zor. İşte bu sebeple topa doğru yön verecek, ileri uçtaki tüm oyuncuları yerinde ve zamanında besleyecek bir 10 numara şart, topu her alan ekstra bir şey yapmadan bırakmıyor. Herhangi bir mantık ve sistem zaten yok. Dünkü görüntü beni rahatsız etti.
Dün gol atmak için icardiden daha doğru olan yerde kimse yoktu. İcardi özelinde de bunu söylüyoruz. Adam topun nereye gideceğini gidebileceğini biliyor. Osimhen orda olsa ona verecekti. İcardi o kadar boştayken Osimhene vermek yanlış tercih olurdu

Dün gol atmak için icardiden daha doğru olan yerde kimse yoktu. İcardi özelinde de bunu söylüyoruz. Adam topun nereye gideceğini gidebileceğini biliyor. Osimhen orda olsa ona verecekti. İcardi o kadar boştayken Osimhene vermek yanlış tercih olurdu
Kesinlikle katılıyorum pozisyonu defalarca kez izledim fakat Osimhen 'in beden dili ve frekansı maç sonu düşüktü. Sebebinin gol atamaması olduğunu tahmin etmek zor değil.

yıllık 8 falan ne demek abi ya kaleci için. bonservisi de az değil. zaman geçtikçe soğudum ederson işinden.

Kesinlikle katılıyorum pozisyonu defalarca kez izledim fakat Osimhen 'in beden dili ve frekansı maç sonu düşüktü. Sebebinin gol atamaması olduğunu tahmin etmek zor değil.
Oda bonservis yükünü atmak için gol isteyecek bu çok normal ama kine kıskançlığa kadar gideceğini sanmam. Bende futbol oynarken babamı tanımam oda öyle biri. Zaten ilk pozisyonda rakibi itmesi vs baskıyı hissettiriyor. Sane gibi şuanda kendisi, gol asistler geldikçe açılacak. Beklenti de çok büyük ama bir gerçek var karşısında ne kadar yaşlı olsada kendisinden çok daha elit bir forvet var ve ondan porsiyon bilgisini öğrenmesi lazım. Deli dana gibi kaç yaşına daha koşar muamma. Akıllı oynasa rakibin 3 kez içinden geçecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt