Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.824
- 109.667
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pavard istemeyip Chalobah istemek. Vay canınaChelsea stoper alacak bu arkadaşı düşünebiliriz belki![]()
Trevoh Chalobah - Oyuncu profili 26/27
Trevoh Chalobah, 27, İngiltere ➤ Chelsea FC, 2021'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 5 Tem 1999, Freetown, Sierra Leonewww.transfermarkt.com.tr
Zeki Çelik>PavardPavard istemeyip Chalobah istemek. Vay canına
Dün gol atmak için icardiden daha doğru olan yerde kimse yoktu. İcardi özelinde de bunu söylüyoruz. Adam topun nereye gideceğini gidebileceğini biliyor. Osimhen orda olsa ona verecekti. İcardi o kadar boştayken Osimhene vermek yanlış tercih olurduBu arada Osimhen dün gol atmayı çok istedi fakat olmadı hatta bir ortada daha iyi vuramadı diye maskesini kaleye fırlattı. Son Torreira pozisyonunda da golü atmak o istedi, pas Icardi ye gidince ufak bir bozuldu gibi hissettim. Maç sonu beden dili vs. Bu şuan için sorun değil ama uzun vadede kıskançlıklar, en iyi olma arzusu vs. Okan Hocanın işi gerçekten zor. İşte bu sebeple topa doğru yön verecek, ileri uçtaki tüm oyuncuları yerinde ve zamanında besleyecek bir 10 numara şart, topu her alan ekstra bir şey yapmadan bırakmıyor. Herhangi bir mantık ve sistem zaten yok. Dünkü görüntü beni rahatsız etti.
Kesinlikle katılıyorum pozisyonu defalarca kez izledim fakat Osimhen 'in beden dili ve frekansı maç sonu düşüktü. Sebebinin gol atamaması olduğunu tahmin etmek zor değil.Dün gol atmak için icardiden daha doğru olan yerde kimse yoktu. İcardi özelinde de bunu söylüyoruz. Adam topun nereye gideceğini gidebileceğini biliyor. Osimhen orda olsa ona verecekti. İcardi o kadar boştayken Osimhene vermek yanlış tercih olurdu
Clash of Clans 'ı azaltmakta fayda varCity binası basılmalı, Pep dövülmeli

Oda bonservis yükünü atmak için gol isteyecek bu çok normal ama kine kıskançlığa kadar gideceğini sanmam. Bende futbol oynarken babamı tanımam oda öyle biri. Zaten ilk pozisyonda rakibi itmesi vs baskıyı hissettiriyor. Sane gibi şuanda kendisi, gol asistler geldikçe açılacak. Beklenti de çok büyük ama bir gerçek var karşısında ne kadar yaşlı olsada kendisinden çok daha elit bir forvet var ve ondan porsiyon bilgisini öğrenmesi lazım. Deli dana gibi kaç yaşına daha koşar muamma. Akıllı oynasa rakibin 3 kez içinden geçecekKesinlikle katılıyorum pozisyonu defalarca kez izledim fakat Osimhen 'in beden dili ve frekansı maç sonu düşüktü. Sebebinin gol atamaması olduğunu tahmin etmek zor değil.