Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.Veiga çekelim. Hem sol stoper oynar, hem Lemina'yı yedekler. Hem de U23 kategorisinde. Win-Win

İlkay bekletilmesin, hemen alınsın.

Ederson, Tzokalis, Suzuki, Lemmens ten birini çekelim.

Singo'ya o kadar para gömmeyelim. Boey'i ikna edelim, gelsin başlasın.

4 transfer yeter bize. Altyapıdan da bazı maçlarda birer oyuncu oynatırız. Önümüzdeki sene için yatırım olur.
Hemen çekelim dediğin adama 40 milyon euro istiyorlar

Öyle demekle oluyorsa iyi vallah.

Teknik ekip ve yönetimin kafasında Ederson+Singo ile transferi kapatmak var belli
Son güne kadar bu ikiliyi zorlayıp olmazsa son gün sommer+unkown bir stoper çekeceğiz

Sağ bek veya sol stopere alabileceğimiz kiralık topçuda mı yok ?
Zaniolo istekli tamam ama şu ana kadar hiç güven vermedi açıkçası. 10 ve üzerine satılabiliyorsa 1 sn beklenmemeli.
Yerine de yok mu Nijerya dan genç bir yetenek. Biz teklif yaptıktan sonra Osimhen'in görüşmesini geçtim, telefonu çaldırıp bıraksa uçarak gelirler yahu.

Teknik ekip ve yönetimin kafasında Ederson+Singo ile transferi kapatmak var belli
Son güne kadar bu ikiliyi zorlayıp olmazsa son gün sommer+unkown bir stoper çekeceğiz
Yav ne alaka takımda yeterince orta saha yok Okan Buruk bunu görmüyor mu? Biri sakatlansa kim oynayacak? Bu kadar kör değillerdir herhalde

Yav ne alaka takımda yeterince orta saha yok Okan Buruk bunu görmüyor mu? Biri sakatlanda kim oynayacak? Bu kadar kör değillerdir herhalde
Maalesef o kadar kör zira geçen sene de böyle dedi taraftar zoruyla burun kıvırdığı Lemina'yı aldıkta süpürdük ligi.

Davi-Singo-Apo-Arda-Kaan

Eren-İsmail

Singo-Sallai-Kaan

Mario-Lucas-Sara-Berkan-Kaan

Yunus-Sane-Sallai-Zaniolo

Barış-Sane-Yunus

Osi-İcardi-Barış

gibi bir rotasyon olur Singo da dahil olur ise. Mutlaka merkez rotasyonuna biri de lazım, CL listesinde olmasa da lig için gerek gibi.

Maalesef o kadar kör zira geçen sene de böyle dedi taraftar zoruyla burun kıvırdığı Lemina'yı aldıkta süpürdük ligi.
Dayı gitti, orta saha gibi takılan Mertens gitti. Eyüp de gitti. Berkan da gitmek istiyor.

Kimse alınmayacak diyebilir misiniz? Ben mi oynim orada?

CL'ye gitmeyelim o vakit çok ciddiyim bunda.

Yav ne alaka takımda yeterince orta saha yok Okan Buruk bunu görmüyor mu? Biri sakatlansa kim oynayacak? Bu kadar kör değillerdir herhalde

Bu kadar kör olduklarına eminim, 2 eylülde bu gerçekle yüzleşmek ağır olacak ama her geçen gün biraz daha emin oluyorum bizim bildiğimiz Okan Buruk kaleci+sağ bek oynayabilen stoper çekip kapatır transferi

Sara, Lemina ve Torreira üçlüsü yaratıcılık bakımından zayıf kalıyor. Dün maçın uzun bir süre 1-0 gitmesinin sebebi bu. Geçen sene zar zor alınan maçların sebebi de bu. İşi çözecek adam yok.
O rol Sane-Yunus-Osi üzerinde üstad

Bu kadar kör olduklarına eminim, 2 eylülde bu gerçekle yüzleşmek ağır olacak ama her geçen gün biraz daha emin oluyorum bizim bildiğimiz Okan Buruk kaleci+sağ bek oynayabilen stoper çekip kapatır transferi
rahat olalim. taraftar gecen sefer nasil lemina'yi aldirdiysa yine birini aldirir elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt