Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.113
- 59.864
- 3.473
10 numara almayacağız zorlamayın isterseniz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İşte bu üçlüye pası doğru yerde verme yani kilit pas işi Sara, Lemina ve Torreira da burada zayıf kalıyoruz.O rol Sane-Yunus-Osi üzerinde üstad
Bence fena değil ya, takım ritim bulunca düzelir. Bu üçlü ile verdiğimiz pozisyon epey azaldı ve gol yemiyoruz gibi. Bu daha iyi bence, ön tarafta ayaklarımız çok güçlü bir şekilde atıyoruz yeter ki yemeyelim.İşte bu üçlüye pası doğru yerde verme yani kilit pas işi Sara, Lemina ve Torreira da burada zayıf kalıyoruz.
Valla ben hiçbirini istemiyom : )Taraftar çıldırdı. Ederson- Singo- Boey- İlkay istiyor.
Abi ön taraf yetenekli ama bir organizasyon yok. Başı kesik tavuk gibiyiz, oyun aklı göremiyorum. Bu arada Sara nın korner olayı da olmasa hiç çekilmiyor.Bence fena değil ya, takım ritim bulunca düzelir. Bu üçlü ile verdiğimiz pozisyon epey azaldı ve gol yemiyoruz gibi. Bu daha iyi bence, ön tarafta ayaklarımız çok güçlü bir şekilde atıyoruz yeter ki yemeyelim.
bizim oyun planimiz bu zatenAbi ön taraf yetenekli ama bir organizasyon yok. Başı kesik tavuk gibiyiz, oyun aklı göremiyorum. Bu arada Sara nın korner olayı da olmasa hiç çekilmiyor.
Son günlerde Çalhanoğlu hareketlenmesi olacaktırIlkayın %0.00001 bile ihtimali olmadığını ne zaman kabulleneceksiniz bakalim.
Dries var iken de genelde çok bir organizsyonumuz olmuyordu bu bence doğrudan sara-lucas-lemina sorunu değil, oraya İlkay gelse de çok şey değişmez bence.Abi ön taraf yetenekli ama bir organizasyon yok. Başı kesik tavuk gibiyiz, oyun aklı göremiyorum. Bu arada Sara nın korner olayı da olmasa hiç çekilmiyor.
ugurcan'da da bir hareket olur mu?Son günlerde Çalhanoğlu hareketlenmesi olacaktır
Ne fener kaleci aldı ne bizugurcan'da da bir hareket olur mu?
iki takimin da kaleci almadigi senaryoda kimin kaleci rotasyonu daha guclu? gunay - jankat vs livokovic - egribayat?Ne fener kaleci aldı ne biz
15 gün süre kaldı
Muhabirler de Uğurcan ismini köpürtmeye başladı
Tekrar bi karşı karşıya getirme çalışmaları var gibi