Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif nöbeti esir almis geriden gelerek okurken gerildim.

İşte bu üçlüye pası doğru yerde verme yani kilit pas işi Sara, Lemina ve Torreira da burada zayıf kalıyoruz.
Bence fena değil ya, takım ritim bulunca düzelir. Bu üçlü ile verdiğimiz pozisyon epey azaldı ve gol yemiyoruz gibi. Bu daha iyi bence, ön tarafta ayaklarımız çok güçlü bir şekilde atıyoruz yeter ki yemeyelim.

Oturmuş bir kadro olunca transfer işinde acele etmeden en iyisine yönelmek mantıklı eskiden olsa buralar yangın olurdu şu an kaleci yok diyoruz Günay var, sağ bek yok diyoruz Sallai var hepside taş gibi oynuyor.

Açıkçası en iyisini almak için sabırla kovalamak daha iyi böylelikle sınıf atlarız diğer türlü panik transferleri elimizde patlıyor.

En iyisini alınca ya da fırsat çıkınca takım seviye atlıyor artık seviyeyi düşürmeden devam ettirmemiz lazım.

Bence fena değil ya, takım ritim bulunca düzelir. Bu üçlü ile verdiğimiz pozisyon epey azaldı ve gol yemiyoruz gibi. Bu daha iyi bence, ön tarafta ayaklarımız çok güçlü bir şekilde atıyoruz yeter ki yemeyelim.
Abi ön taraf yetenekli ama bir organizasyon yok. Başı kesik tavuk gibiyiz, oyun aklı göremiyorum. Bu arada Sara nın korner olayı da olmasa hiç çekilmiyor.

Abi ön taraf yetenekli ama bir organizasyon yok. Başı kesik tavuk gibiyiz, oyun aklı göremiyorum. Bu arada Sara nın korner olayı da olmasa hiç çekilmiyor.
Dries var iken de genelde çok bir organizsyonumuz olmuyordu bu bence doğrudan sara-lucas-lemina sorunu değil, oraya İlkay gelse de çok şey değişmez bence.

İlkay'ı ben de çok seviyorum, beğeniyorum ama günün sonunda almayacağımız gerçeği ile yüzleşmek lazım. Okan hoca net olarak kaleci ve savunma dedi. Belli ki diğer bölgeler için Avrupa transfer dönemi bitince fırsat kovalanacak.

İlkay gelirse o da 10 yerine geriden top alarak oynamak ister. Ben dün Torreira'yı hiç beğenmedim. Bitik bir görüntüsü vardı. Bence onunla rekabete girecek birine ihtiyaç var. Formayı garanti görmesin kimse.

Ne fener kaleci aldı ne biz
15 gün süre kaldı
Muhabirler de Uğurcan ismini köpürtmeye başladı
Tekrar bi karşı karşıya getirme çalışmaları var gibi
iki takimin da kaleci almadigi senaryoda kimin kaleci rotasyonu daha guclu? gunay - jankat vs livokovic - egribayat?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt