- 24 Temmuz 2021
- 12.861
- 5.040
- 663
Bir dolu adam bulunur liverpool onu bulur sen baska bulursun. Ama burada niyet farkli ne desem bos.Liverpool niye bulamamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir dolu adam bulunur liverpool onu bulur sen baska bulursun. Ama burada niyet farkli ne desem bos.Liverpool niye bulamamış
Kendi çevremde bu şekilde bir tartışma yaşamadım ayni muhabbetteLiverpool niye bulamamış
Yaw kendi de durduk yere bir suru top kaptiriyor ama kesinlikle bir adaptasyon surecinden geciyor. Kabul etmek lazim. Daha bir kac haftasi var en az.Cok buyuk isim oldugu icin ben dahil cogumuz lan acaba yeni zaha mi diyoruz da, adamin dilinden anlamayan 8-9 topcu var sahada malesef
O yuzden ilkay lazim, icardi ile iyi anlasir mesela
Cok buyuk isim oldugu icin ben dahil cogumuz lan acaba yeni zaha mi diyoruz da, adamin dilinden anlamayan 8-9 topcu var sahada malesef
O yuzden ilkay lazim, icardi ile iyi anlasir mesela
Yav duvar pasi yapmak istiyo veriyo bos alana kaciyor mesela ama pasi alan geri atmak yerine dönuyor baska tarafa en basitiKadromuz kaliteli sadece uyum sorunu var dilinden anlamayan falan yok sanenin. Bak şimdi burda barışa bıraksa kaleciyle karşı kalacak ama atmamış şimdi barisin dilinden anlamıyor falan mı dicez Saneye.
Biraz sabır daha Ağustostayiz
Okan hocamin isimsiz topcuya alerjisi var dostum. Isimli olacak maasi en az 4 olacakGidip 5-6 milyon euro'ya Kevin Mier'i alacaktık. 1-1.5 m arası da maaşı olurdu max. 25 yaşında mis gibi g. amerikalı kaleci işte.
İlla gidip 50 m euro taahhüte gireceğiz 32 yaşındaki adama.
Futbola yabanci bct tarafindan söylendi. Yabanci basin diye kabul görurmu?Singo ile ilgili yabancı basında haber çıktı mı ki? Ciddi şekilde ilgilendiğimizi sanmıyorum.
Oyün aklı yüksek topcularimiz var.Yav duvar pasi yapmak istiyo veriyo bos alana kaciyor mesela ama pasi alan geri atmak yerine dönuyor baska tarafa en basiti
Tabiki alisma sureci olacak ama sanenin oyun akli cogu topcumuzda olmadigindan mutevellit cogu anlamiyor adami
Vay demedim yok dedim zatenOyün aklı yüksek topcularimiz var mesajına katılmıyorum
Cümleyi ayırmayı unutmusumVay demedim yok dedim zaten![]()