Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok buyuk isim oldugu icin ben dahil cogumuz lan acaba yeni zaha mi diyoruz da, adamin dilinden anlamayan 8-9 topcu var sahada malesef

O yuzden ilkay lazim, icardi ile iyi anlasir mesela
Yaw kendi de durduk yere bir suru top kaptiriyor ama kesinlikle bir adaptasyon surecinden geciyor. Kabul etmek lazim. Daha bir kac haftasi var en az.

Cok buyuk isim oldugu icin ben dahil cogumuz lan acaba yeni zaha mi diyoruz da, adamin dilinden anlamayan 8-9 topcu var sahada malesef

O yuzden ilkay lazim, icardi ile iyi anlasir mesela

Kadromuz kaliteli sadece uyum sorunu var dilinden anlamayan falan yok sanenin. Bak şimdi burda barışa bıraksa kaleciyle karşı kalacak ama atmamış şimdi barisin dilinden anlamıyor falan mı dicez Saneye.

Biraz sabır daha Ağustostayiz

Kadromuz kaliteli sadece uyum sorunu var dilinden anlamayan falan yok sanenin. Bak şimdi burda barışa bıraksa kaleciyle karşı kalacak ama atmamış şimdi barisin dilinden anlamıyor falan mı dicez Saneye.

Biraz sabır daha Ağustostayiz
Yav duvar pasi yapmak istiyo veriyo bos alana kaciyor mesela ama pasi alan geri atmak yerine dönuyor baska tarafa en basiti

Tabiki alisma sureci olacak ama sanenin oyun akli cogu topcumuzda olmadigindan mutevellit cogu anlamiyor adami

Yav duvar pasi yapmak istiyo veriyo bos alana kaciyor mesela ama pasi alan geri atmak yerine dönuyor baska tarafa en basiti

Tabiki alisma sureci olacak ama sanenin oyun akli cogu topcumuzda olmadigindan mutevellit cogu anlamiyor adami
Oyün aklı yüksek topcularimiz var.
mesajına katılmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt