Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey gibi kademeye girer mi yoksa 3 5 2 nin sağ koridor oyuncusu gibi mi renkdaşım?

monaco’da stoper oynatildigini gorunce bana cok mantikli geldi mesela. cunku baya uzun ve asiri hamleli agresif bir oyuncuydu. defansif sikintisi olmaz bence anca tez canli bir tip oldugu icin basma cekme kart isleri olur burada. boey cok sogukkanliydi.

torino gibi hucum ozurlu bir takimda aslinda epey bindirme zorlayan, zaten cok tempolu bir oyuncuydu da sadece cizgide oynayan bir bekti mesela. eren gibi ic koridor kullanacak, daha dar alanlarda topla gezinebilecek biri gibi hic dusunmedim ben o zamanlar.

brezilydaki oyuncu hakkında hiçbir fikrim yok , shaktar denemiş olmamış belliki bedelsiz yollamış işin sonunda.Mantık olarak doğru olan o aslında sağ bek yada stoperden birini +2den kullanmak lazım ama bizimkiler mantıklı iş yapmazlar.Bu illa brezilyali çocuk olacak diye bir durum da yok başkası da olur

Singo-Davinson- Jacobs 3 lü stoperi baya baya iyi olur bu arada 3'ü de çok atletik. Avrupada yine başka bir strateji gerekebilir ama ligde herhangi bir takıma puan kaybetmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt