Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.448
- 55.707
- 4.478
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değiştirsinler ne olacak
Barış Alper
Yunus
Abdülkerim
Eren
Kaan
Var onlar düşünsün
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm
Bu kadar uzun sürecek bir şey mi acaba? Herhalde asıl sorun ve zaman alan kısım mevcut sitedeki tüm datayı yeni siteye geçirme. Beklentileri karşılar umarım.
Hiç izlemedim ama feci luyindama havası seziyorum. Maliyetinden dolayı almazsak daha hayırlı gibisingo tam son adamı düşürmekten yılda 2-3 kez atılacak topçu ya![]()
Brüt 1.8 milyon alıyor, Singo mu yoksa Burhan mı bizimle billur geçiyor?
Hatipin almayı beceremediği
Mctominay sezonun oyuncusu seçildi.
Doue 25 m euro teklif aldı.
Zalewski 17 m euroya transfer oldu, Inter oynatmadan x3e sattı neredeyse.
Arias 20ye Wolwes yaptı.
Sence kim billur geçiyor ?neti 1.6 milyon
Sence kim billur geçiyor ?
Neyi öğrenmiş yav davinson gibi bir herif 4.5 alıyor öğrense ne olur. Davinsona 4.5 veren(daha yeni) max 3 falan istersin. Burada şerefsiz bir menajer girmiştir işin içine.Dün de dediğim gibi diğer oyunculara verdiğimiz maaşları öğrenmiş.
Neyi öğrenmiş yav davinson gibi bir herif 4.5 alıyor öğrense ne olur. Davinsona 4.5 veren(daha yeni) max 3 falan istersin. Burada şerefsiz bir menajer girmiştir işin içine.
Ya Boey de 40 yılda 1 denk getiririz ama ortalama bir sağ bek alsak noluyo yani sağ bek geçiş savunabilse, kademe bilse yetmiyor mu yani ne sağlıcak mesela 30 milyona alınan bek gerçekten hiçbir anlamı yok ya oyun mu kuracak, bekten bindirme mı görüyoruz öyle bir oyun yapımız mı var ben anlamadım ki öyle olsa bile bu adam bunları yapabiliyor mu şüpheliİyi transfer ama geri dönüşü yok maalesef.
Bizim Fransa'dan Boey gibi adamlar bulmamız lazım.