Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değiştirsinler ne olacak

Barış Alper
Yunus
Abdülkerim
Eren
Kaan

Var onlar düşünsün

Oraya en geç gelecek sene Hakan ve/veya İlkay, yükselişi sürerse Arda Ünyay, belki geri getireceğimiz Ozan veya Emin'i falan da ekleyebilirsek rahat ederiz. Bir tane de hücumcu bulabilirsek Ahmed yerine.

Bu kadar uzun sürecek bir şey mi acaba? Herhalde asıl sorun ve zaman alan kısım mevcut sitedeki tüm datayı yeni siteye geçirme. Beklentileri karşılar umarım.

Ne verisi var ki ya manuel girsen 2 günlük iş. Yazılar falan diyorsan ufak bir script yazıp tün verileri istedikleri formata çevirirler.
Muhtemelen aynı veritabanı kullanılır sadece güzel bir arayüz kodlanacak.

Zeytinli 15 günde hallederdi

Sinogo aradığumız topçu, arkayı süpürür geçit vermez, videolardan belli, Sanchez etkisi yapar, çok para ama Jelert, Franky iki oyuncuya 20 verdik, bunlar ucuza iyi topçu bulamaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akanji iyi bir stoper singo da iyi bir bek.Akanji sanırım sol bek de oynuyordu cityde ama beğenmemiştim sanırım ordaki halini.Singo'yu stoperde izlemedim ama bekteki kadar iyi ve potansiyelli değildir.En azından mesela hucumda topu doğru kullanmayı öğrense elit seviye bek olabilir , stoperde neyi geliştirir bilmiyorum

Takımın bu kadar eksiği varken 25-30 milyonu bir defans oyuncusuna vermek salaklıktan başka bir şey olmaz, oyuncunun kalitesinden bağımsız. Defans mevkili bir oyuncuya vereceğin 25-30 milyonun yaratacağı oyun farkı ile bu parayı atıyorum orta saha mevkili bir oyuncuya verdiğinde yaratacağı oyun farkı birbiri ile kel alaka olur.

İyi transfer ama geri dönüşü yok maalesef.

Bizim Fransa'dan Boey gibi adamlar bulmamız lazım.
Ya Boey de 40 yılda 1 denk getiririz ama ortalama bir sağ bek alsak noluyo yani sağ bek geçiş savunabilse, kademe bilse yetmiyor mu yani ne sağlıcak mesela 30 milyona alınan bek gerçekten hiçbir anlamı yok ya oyun mu kuracak, bekten bindirme mı görüyoruz öyle bir oyun yapımız mı var ben anlamadım ki öyle olsa bile bu adam bunları yapabiliyor mu şüpheli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt