- 17 Ağustos 2009
- 41.894
- 30.279
- 3.448
Beşiktaş, Jadon Sancho transferini bitirmeye çok yakın. (AS)

Sancho, cerca del Besiktas
El conjunto turco está a un paso de fichar al inglés. Podría ser anunciado esta semana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş, Jadon Sancho transferini bitirmeye çok yakın. (AS)
Gardi bence donna icin uğraşıyor, maaş kısmı halledilir fakat esas bonservis önemli psg yuksek para veremeyizDonnarumma piyasaya düştüğü için büyük takım hocaları bu hafta hep kalecilerini övdü oynayan oynamayan.
Herkes fazla para vermeden kaleci işini halletmek istiyor.
Günün sonunda İtalyan bize sekebilir ama biz o kadar bekleyebilir miyiz? Orası karışık işte...
Bu da kolpacinin teki.
Kimi alacaksın yerine. Osimheni alıyorsan başarı için barışi satmayacaksin. Kasaya para girmektense başarıyı tercih ederim. Avrupadan teklif gelse gitsin ama Arabistan ne alaka?Temiz 50 vereceklerse tabiki gönderilmeli
o nu görmedim sirf as yaziyordu linksizEkli dosyayı görüntüle 299282
![]()
Sancho, cerca del Besiktas
El conjunto turco está a un paso de fichar al inglés. Podría ser anunciado esta semana.as.com
dün tartismistik bunu. haluk nope diyorAfrican Foot'un haberi dogru mu?
-Singo sali gunu Istanbul'da olacak.
-5 milyon euro kira bedeli, sezon sonu satin alma bedeli 20 milyon euro
30-35 milyon hayatta vermem bunaErtem Sener:
"Singo acayip bir oyuncu.
Kesinlikle 30-35 milyon euro verilir, bundan kimse suphe duymasin.
Hem stoper, hem sag bek, hem uclu defansta yan yana oynar, Abdulkerim veya Sanchez kalitesinde birini aliyorsun.
Singo, Sacha Boey'den cok cok cok daha iyi bir oyuncu. Kac defa izledim kendisini, super bir oyuncu almis olur Galatasaray"
Ertem Sener:
"Singo acayip bir oyuncu.
Kesinlikle 30-35 milyon euro verilir, bundan kimse suphe duymasin.
Hem stoper, hem sag bek, hem uclu defansta yan yana oynar, Abdulkerim veya Sanchez kalestinde birini aliyorsun.
Singo, Sacha Boey'den cok cok cok daha iyi bir oyuncu. Kac defa izledim kendisini, super bir oyuncu almis olur Galatasaray"
Kim almis?
Kasımpaşa'nın yeni forveti..Kim almis?