Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Singo transferini isterim diye oy kullandım ama o transferin olacağını düşünmüyorum.

ben bu singodan rahatsizim, dün cogu kisi ben dahil güzel bir analiz singo hakkinda bilgilendirilmek istedik kimse tenezzül etmedi. burda hemen hemen herkes alinsin diye israr ediyor ama sanirim isteyenlerinde büyük bir bölümü bu topcu konusunda bihaber.

Bosverin Singo'yu abi koskoca John Cena'yi Galatasaray'li yaptik Rey Mysterio'dan sonra.

Donnarumma piyasaya düştüğü için büyük takım hocaları bu hafta hep kalecilerini övdü oynayan oynamayan.

Herkes fazla para vermeden kaleci işini halletmek istiyor.

Günün sonunda İtalyan bize sekebilir ama biz o kadar bekleyebilir miyiz? Orası karışık işte...
Gardi bence donna icin uğraşıyor, maaş kısmı halledilir fakat esas bonservis önemli psg yuksek para veremeyiz
Şu da olabilir psg slin istemiyoruz kiralık alin maaşını ödeyin derse tam fırsat isi olur ,bilemedim birseyler donuyor sanki edersonu bilerek bitirmiyor gibi bizimkiler

African Foot'un haberi dogru mu?

-Singo sali gunu Istanbul'da olacak.
-5 milyon euro kira bedeli, sezon sonu satin alma bedeli 20 milyon euro

Ertem Şener:

"Singo acayip bir oyuncu.

Kesinlikle 30-35 milyon euro verilir, bundan kimse şüphe duymasın.

Hem stoper, hem sağ bek, hem üçlü defansta yan yana oynar, Abdülkerim veya Sanchez kalitesinde birini aliyorsun.

Singo, Sacha Boey'den çok çok çok daha iyi bir oyuncu. Kaç defa izledim kendisini. Süper bir oyuncu almış olur Galatasaray"

Ertem Sener:

Kesinlikle 30-35 milyon euro verilir, bundan kimse suphe duymasin.

Hem stoper, hem sag bek, hem uclu defansta yan yana oynar, Abdulkerim veya Sanchez kalitesinde birini aliyorsun.

Singo, Sacha Boey'den cok cok cok daha iyi bir oyuncu. Kac defa izledim kendisini, super bir oyuncu almis olur Galatasaray"
30-35 milyon hayatta vermem buna

Ertem Sener:

Kesinlikle 30-35 milyon euro verilir, bundan kimse suphe duymasin.

Hem stoper, hem sag bek, hem uclu defansta yan yana oynar, Abdulkerim veya Sanchez kalestinde birini aliyorsun.

Singo, Sacha Boey'den cok cok cok daha iyi bir oyuncu. Kac defa izledim kendisini, super bir oyuncu almis olur Galatasaray"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt