Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert ve zanioloda kesin gitmesi gerekenlerden
Kadroda verim alamayacağımız yabancı oyuncuya gerek yok. Özellikle Nelsson - Cuesta ve Köhn 'den sonra Zaniolo, Jelert ve Yusuf üçlüsünün de bize pek bir katkısı olacağına inanmıyorum açıkçası. Geçen sene Mayıs ayına geldiğimizde Yusuf 'un ligde 37 dakika forma giymişliği vardı

Ligde 30-40 dakika forma giyecek kupada oynayacak diye yabancı sayısını doldurmaya gerek yok. Ona vereceğimiz süreyi Gökdeniz filan bulsa çok da sorun olmaz açıkçası. Aynı şekilde Jelert 'in geçen sene ligde 3-4 maç filan ilk 11 oynamışlığı var bu sene onu bile bulacağına inanmıyorum. +2 kontenjanını boş yere işgal ediyor 2 oyuncu da tabiri caiz ise

Süleyman Rodop: 'Bizim öyle bot basılcak bir durumumuz yok... Botçu bulup biz de mi bot bassak? Ulan biz bot buluruz bot diye ayakkabı alırız yaz gününde giyeriz ayağımızda pişik çıkar... Biraz da espri yaptık'
SÜLEYMAN BALTACI :D

Süleyman Rodop: 'Bizim öyle bot basılcak bir durumumuz yok... Botçu bulup biz de mi bot bassak? Ulan biz bot buluruz bot diye ayakkabı alırız yaz gününde giyeriz ayağımızda pişik çıkar... Biraz da espri yaptık'
@Emre Zeytinli Haluk’un botları herkesin dilinde Üstat.

Renktaş Bissouma önemli bir futbolcu ve biraz full paket doğru ama ben Lemina yerine istemem. Lemina çok daha bizim ihtiyacımız olan bir adam. E Sara yerine koysan bu sefer iyicene kısır kalırsın.

Bissouma gelip rotasyona alınacak bir oyuncu da değil üstelik. Bilemiyorum kararsızım bu konuda.
Biss sana leminanın vaad ettiklerinin hepsini karşılar ve üstüne dribling yapar. Lemina eski lemina değil.

Rodop: 'İlkay'ın menajeri amcası. Daha önce de Galatasaray ile temasa geçmişti, Manchester City'nin bonservis ücreti istemediğini, İlkay'ın City'deki maaşını verirlerse getirebileceğini söylemişti... İlkay'ın City'deki maaşı brüt £12m yani net €8m. Galatasaray'ın ise vereceği maksimum ücret yıllık €4-5m bandında. Eğer İlkay City'deki parasını bırakırsa ve bu şartları kabul ederse Galatasaray'a gelir.'

Bu arada napoli gercekten 25e aldıysa noa langi bedavaya almış adam safi yetenek benfica misal schelderup icin 40 milyon istiyor diyorlar

SON DAKİKA

Rodop:
'Galatasaray Barış'ın kalmasını istiyor, Okan Buruk da çok istiyor kalmasını. Araplar ciddi. Galatasaray yakında Barış'a Sanchez'e sunduğu teklifi sunmayı planlıyor, umarım Barış kabul eder. Sanchez'e sunulan teklif €4m + €500k bonus.'

Taraftar her sene daha genc daha dinamik olalim dedikce yoneticiler daha da fantastik isimlerin pesinden kosuyorlar. Hayiri yiyince alelacele bir seyler yapmaya calisiyorlar. Su isleri yumurta kapiya dayanmadan halletmeyi bir turlu beceremiyoruz. Ozellikle de hocan uc senedir takimin basinda iken ve uzun sure kalmasi bekleniyorken bu belirsizlikler taraftari cildirtiyor. O yuzden iki senede bir degisecek is adami yoneticiler yerine kalici memur gibi calisacak sportif director sart.

Barış muhakkak kalmalı 4m de hakkıdır ama bizden böyle bir kontrat aldığı takdirde hayalindeki Avrupa transferini yapması zorlaşır. Yemişim Avrupa'yı ben Cimbomluyum bir ömür diyorsa 4m az bile Barış için. Parayı kapınca bozacağını falan hiç sanmıyom. Ayrıca Araplar Barış'a benzer paraları 3-4 sene sonra da teklif eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt