Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış gitmek istiyorum derse ve Araplar 45-50 bandını bulursa alırlar gibi anladım

Barış da Arabistan'a gitmeyi kategorik olarak reddetmiyor sanırım

Süleyman Rodop: 'Yasin Kol'un içine cin kaçmış arkadaşlar... TFF'nin olaya el atması lazım. Bu adamın içindeki kötülüklerin çıkarılması lazım, Türk futboluna bir faydası olmaz ama en azından kendi kurtulur. Üfletilmesi lazım.'

Sane'yi aldık ismini unuttuğum Bayern'li sakatlandı
Osi'yi aldık Lukaku perte çıktı

Aklı olan bize oyuncu vermez bu saatten sonra

Barış muhakkak kalmalı 4m de hakkıdır ama bizden böyle bir kontrat aldığı takdirde hayalindeki Avrupa transferini yapması zorlaşır. Yemişim Avrupa'yı ben Cimbomluyum bir ömür diyorsa 4m az bile Barış için. Parayı kapınca bozacağını falan hiç sanmıyom. Ayrıca Araplar Barış'a benzer paraları 3-4 sene sonra da teklif eder.
Boyle bir maasi herhangi bir Turk oyuncusuna verdikten sonra Avrupa hayali varsa da zaten direkt bitiyor. Kimse 8-9 milyon euro brut maas vermez bizim cocuklara.

Baris'ta sonucta yerli bir topcu. Her yerli topcunun parayi gorunce salma ihtimali en az buraya emekli primi almaya gelen 30+ yabanci topcular kadar yuksek. Yine donup dolasip ayni tavan maas seviyesi ne olmali ona geliyoruz. Davinson ve Torr her sene 500 bin- 1 milyon artirarak yeni sozlesme ile gidiyorlar. Plansizlik, programsizlik pacamizdan akiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt