- 3 Haziran 2015
- 53.793
- 61.731
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan da dedi.Haluk bugün 3 ayrılık dedi, daha kimse ayrılmadı. Son 1,5 saat. Kimse gitmezse Haluk’un Tier apoletleri yırtılmalı
Yönetimin izlediği strateji eleştirilebilir üstadım, maalesef geldiğimiz noktada tablo bu. Bir süre daha bekleyelim bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.E kaleciye de benzer model yapamaz mıydın? Sadece sağ bekler mi alınabiliyor o şekilde? Bir takım etmezse öbürü ederdi. Tabi as kalecilerini almak için transferin son günlerini beklemeseydin...
Haluk muhabir falan degil. Vatsaptan onune ne atılırsa onu aktaran herhangi biri.Haluk bugün 3 ayrılık dedi, daha kimse ayrılmadı. Son 1,5 saat. Kimse gitmezse Haluk’un Tier apoletleri yırtılmalı
Serhan haber yapınca konu açılmıyor zaten ÜstatSerhan da dedi.
Yok yani hepsine benzer haber /mesaj gitmis anlaminda dedimSerhan haber yapınca konu açılmıyor zaten Üstat
Yönetimin izlediği strateji eleştirilebilir üstadım, maalesef geldiğimiz noktada tablo bu. Bir süre daha bekleyelim bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
kavukcunun yağızı olarak görüyorum artık onuHaluk bugün 3 ayrılık dedi, daha kimse ayrılmadı. Son 1,5 saat. Kimse gitmezse Haluk’un Tier apoletleri yırtılmalı
2 yil once twittere silmistim, KAP uygulamasina indirip sadece Galatasaray transfer bildirimeri acmistim.
Inanilmaz iyidi
Bir an önce netleşs
n artık bu işte bu gece yada yarın kararını versin.