Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence ondan değil sadece

ihtiyaçlarımız var ama önceki senelerdeki çok sayıda hayati ihtiyaç yok

yani yönetim osimhen yüzünden paramız kalmadı sadece 2 transfer yapacağız dese önceki senelere göre daha fazla kabul görür ve anlayışla karşılanır muhtemelen

Nasıl yok ya? Kalecimiz yok. CL'ye gidiyoruz. sağ bekimizde kanattan bozma biri oynuyor sırf mücadeleci ve diri diye... Geçen sene gereksiz faul yapıyor, kart görüyor diye sövüyorduk bekte bu adama... Bu sene CL'nin fişşek gibi kanatlarına karşı neler izletir kim bilir... Orta saha rotasyonumuz telefon kulübesinden dar... Apokerim'in iyisini geçtim, şu an net bir 3. stoperimiz yok...

Sane transferine rağmen geçen seneden kötü kadroyuz, uyanın...

zN8-o_Jh_400x400.jpg

Yillarca, bu kulube networku olan tecrubeli bir sportif direktor lazim diye, bagiriyoruz.

Mumkunse Italyan olsun Gardiyle beraber calissinlar

Hiç isim düşmemesi, hiçbir şeyin sızmaması vs sizce normal mi?

Kavukcu'nun uçağının nereye gittiğine dair her şey basına düşerken resmen bıçak gibi kesildi her şey. Transfer dönemini kapatmış olsaydık buna rağmen daha çok oyuncu haber çıkardı "son dakika süprizi!" falan diye

Nasıl yok ya? Kalecimiz yok. CL'ye gidiyoruz. sağ bekimizde kanattan bozma biri oynuyor sırf mücadeleci ve diri diye... Geçen sene gereksiz faul yapıyor, kart görüyor diye sövüyorduk bekte bu adama... Bu sene CL'nin fişşek gibi kanatlarına karşı neler izletir kim bilir... Orta saha rotasyonumuz telefon kulübesinden dar... Apokerim'in iyisini geçtim, şu an net bir 3. stoperimiz yok...

ihtiyaç yok demedim

geçen senelerdeki kadar çok değil dedim

Hayattaki tek derdimiz kaleci olsun viktor um…

Cuesta'ya teklif patlaması olupta nasıl Nelsson çulsuz çöl bedevisi gibi ortada kaldı ya? Nelsson bjk nin falan stoper problemini çözerdi ha

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kaleci hususunda panik çok yersiz

Denklem belli

PSG potansiyel rakibi City'den epey para istiyor Donnarumma için, ama kadro dışı ve sözleşmesinin son senesinde bir adam için £40-50m vermek istemiyor City
City normalde takımda tutmayı planladığı efsane kalecisinin ayrılacağı senaryoda yerine kıymetli birini koymak istiyor, Donnarumma dışında bir aday yok gibi görünüyor ve dolayısıyla acısını çıkarmak için bizde £20m civarı bir şey koparmak istiyor, ama sözleşmesinin son senesinde 32 yaşında performansı epey düşüşte bir adam için çok para dolayısıyla biz vermek istemiyoruz

1. PSG pes edip Donnarumma için fiyat kıracak, bu durumda Ederson için de bizim €10m'lik teklif yeterli görülecek City tarafından
2. City pes edip Ederson için fiyat kıracak, üstüne gereken neyse koyup Donnarumma'yı alacak
3. İki kulüp de fiyat kırmayacak, bu durumda Donnarumma ortada kalacak ve bizden başka talibi olmayacak :devilish:
4. Biri araya girip Donnarumma'yı alacak -- United dışında biri yok, onlar da almayacak gibi görünüyor çünkü başka transferlere çok bütçe ayırdılar ve paraları kalmadı
5. Biri araya girip Ederson'u alacak -- Fb dışında biri yok, onlar da almayacak gibi görünüyor çünkü Ederson nah çekmiş ve Uğurcan'la uğraşıyorlar

Bu durumda, 4 ve 5 numaralı senaryolar bu kadar düşük olasılık görünürken Donnarumma-Ederson düğümünün çözülmesini beklememiz kadar doğal bir şey yok
Okan Buruk'un Ederson'u çok istediği haberinin doğru olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla bu almaya değer bir risk

Ha burada eleştirilecek nokta şu olur -- diyelim ki 4 yahut 5 numaralı senaryo gerçekleşti, yahut hem City hem PSG inat etti ve kaleciler takımlarında kaldı, o durumda bir B planımız var mı? Belli ki Sommer gibi net bir B planı var, ki bence onun ötesinde de opsiyonlar vardır adını henüz duymadığımız

Ezcümle kaleci yangını yapılması çok saçma. Belli ki Günay bize 2 Eylül'e kadar yeterli seviyede katkı verebilecek. Şu anda acele edersek ancak kazık bir fiyata Ederson alırız, başka bir şey başaramayız. Bence günün sonunda bir yıllık Donnarumma gibi bir senaryo hiç hayal değil. City'nin Ederson'dan kazanacağı ekstra £10m gibi bir paraya da ihtiyacı yok. Dolayısıyla düğümün çözülmesini beklemek lehimize

İnanılır gibi değil, koskoca dünyada, aylardır 1 adet kaleci bulamadılar. Hadi geçtim bekini orta sahasını. Günay ile devam yedeğini alalım desen o da yok. Liste vermeye 2 haftadan az kaldı daha karar veremediler. En kötüsü Bu kararaızlık

Bu arada transferi şuan kapatsak mevcut kadro yine ligi şampiyon tamamlar.

Benim derdim birincisi Avrupa, biraz daha iyi maçlar izleyelim, belki yapacağın 2 transfer sayesinde bir tur daha geçeceksin, belki çeyrek göreceksin vs

İkincisi de hücumda değil ama orta saha ve savunmada rotasyonumuz felaket dar. Hele Günay bi sakatlansa mesela 1 ay Jankat'la maça çıkacaksın.

Şampiyonluk her şeyi örtüyor ama Galatasaray'ın kötü bir yönetimi var. Yalanlarla dolu, beceriksiz, kendi içerisinde çekişen bir yönetim. Kaç yıldır Dursun Özbek başkan ve şu kulüp transferi vaktinde tamamlamayı öğrenemedi.

Ulan her şeye ok, Musleranın bırakacağı aylardır belliyken kaleci işini neden transfer sezonunun bitimine doğru bırakıyorsunuz lig başladı

ihtiyaç yok demedim

geçen senelerdeki kadar çok değil dedim

Yani geçen sene kadar var işte. Geçen sezon transfer döneminde ne lazımdı bize... Orta saha lazımdı, stoper lazımdı, sağ bek lazımdı... Hala lazım... Şimdi bir de ekstradan kaleci lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt