- 29 Ocak 2023
- 9.395
- 5.478
- 1.068
Olur mu yav 1 sene sözleşmesi var bologna 12den fazla istememek zorundaLucumi > Sunderland
27 milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu yav 1 sene sözleşmesi var bologna 12den fazla istememek zorundaLucumi > Sunderland
27 milyon euro
Olamaz 7 milyona bize gelecek
Olur mu yav 1 sene sözleşmesi var bologna 12den fazla istememek zorunda
Ederson > İrfanCan
Sallai = Semedo
Sanchez > Skriniar
Akanji > Osterwolde
Eren < Brown
Lemina > Alvarez
Torreira = Fred
Sara > Szymanski
Barış > Kerem
Sane > Nene
Osimhen > Duran
good..
Akanji sol stoper, Singo sağ bek şeklinde olabilir tam da Şampiyonlar ligi işi çıkar ortayaAkanji sol bek oynar ama asil yeri degil. Biraz önce singo akanji diyordun o hic olmaz. Gercekten ikisi birden alinir hesapi yapabiliyormusun?
O da var..Oyun degismedigi surece boey de gelse zor
Bol kolpalı, aksiyonlu ve günün sonunda mutlu sonlu bir GSC Trans Nöbeti > CL kura çekimicl kura çekimi kadar heyecan veren bir şey yok ya futbola dair en güzel şey
Eren < Brown
Torreira = Fred
buna mazoşizm denirBol kolpalı, aksiyonlu ve günün sonunda mutlu sonlu bir GSC Trans Nöbeti > CL kura çekimi
lan kurada city,madrid,bayern vs geliyor. O çok normal ama benimki mazoşizmbuna mazoşizm denir
cityle 1 kez oynadık mı tarihimizde kolpa heriflan kurada city,madrid,bayern vs geliyor. O çok normal ama benimki mazoşizm
cityle 1 kez oynadık mı tarihimizde kolpa herif
Yahu ortasaha lazım bunu kör bile görür ama bizim takım yanakları ayırmış bağırıyor kaleci ve stoper diye. nitelik kısmını boşver nicelik olarak bile eksiğiz orada.Orta sahaya 2 transfer lazim diyorum kaç haftadır , bir kaç kişi hariç kimsede o ciddiyeti göremiyorum. Millette 6-7 oyuncu var bizde 4.
Ilgaz Çınar / Burası Sami Yen: "Ben, Galatasaray'ın mevcut orta sahasının 50-55 maç en üst düzey performansla gidebileceğini düşünmüyorum. Çünkü çok zorlu bir UCL süreci olacak. Geçen sene 24. sıradaki takım 11. puanla çıkmış.
"11 puan ne olacak" diyorsun; yok öyle değil. O işler öyle değil."