Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pavard, Arabistan'dan gelen ilgiye sıcak bakmıyor. Oyuncu Avrupa'da devam etmek istiyor.

Avrupa'dan ilgi duyan kulüpler var ancak teklifler somutlaşmadı, Inter'e resmi teklif gelmedi. (Matteo Moretto)

Akanji’nin çıkışı Edersondan kolay olur maaşını halledebilirsek Khusanov var ayrıca Nouriyi aldığı için Gvardiolu stoper de kullanacak

Singo+Akanji lazım bize. Kasayı boşaltalım Dursun bey.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

cityle 1 kez oynadık mı tarihimizde kolpa herif
x1080

Orta sahaya 2 transfer lazim diyorum kaç haftadır , bir kaç kişi hariç kimsede o ciddiyeti göremiyorum. Millette 6-7 oyuncu var bizde 4.

Ilgaz Çınar / Burası Sami Yen: "Ben, Galatasaray'ın mevcut orta sahasının 50-55 maç en üst düzey performansla gidebileceğini düşünmüyorum. Çünkü çok zorlu bir UCL süreci olacak. Geçen sene 24. sıradaki takım 11. puanla çıkmış.

"11 puan ne olacak" diyorsun; yok öyle değil. O işler öyle değil."

Orta sahaya 2 transfer lazim diyorum kaç haftadır , bir kaç kişi hariç kimsede o ciddiyeti göremiyorum. Millette 6-7 oyuncu var bizde 4.

Ilgaz Çınar / Burası Sami Yen: "Ben, Galatasaray'ın mevcut orta sahasının 50-55 maç en üst düzey performansla gidebileceğini düşünmüyorum. Çünkü çok zorlu bir UCL süreci olacak. Geçen sene 24. sıradaki takım 11. puanla çıkmış.

"11 puan ne olacak" diyorsun; yok öyle değil. O işler öyle değil."
Yahu ortasaha lazım bunu kör bile görür ama bizim takım yanakları ayırmış bağırıyor kaleci ve stoper diye. nitelik kısmını boşver nicelik olarak bile eksiğiz orada.

CL de 6 maçta aldığımız puan ortalaması 4-5 falanken son 12 senede 11 puan almak zaten kolay değil.

4. torbadan gelecek takımları yeneceğinin garantisi yok.

CL de 32. sıradan gelen takım dahi canını dişine takarak mücadele ediyor.

Acı çekmeden puan alamıyorsun orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt