Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb çok daha iyi isimler alabilirdi lauriente bissouma gibi o zaman daha farklı şeyler konuşurduk, avlarız ve nene aslında iyi oyuncular ama fark yaratıp takıma seviye atlatacak oyuncular değiller, hele palacios falan almamaları çok iyi oldu , amrabat-alvarez 1-2 maça çıksınlar görürüm onları

Duran, Talisca, Alvarez, Skrniar, Nene, El Nesyri, Fred, Amrabat

Inanilmaz maaliyetli kadrolari var transferlerde böyle biterse. Anormal bir seviyede para harcaniyor ve nerden baksan çok eksik daha...bunlarin yapilanmasi ne kadar kötü.

Sinan Yılmaz / Burası Sami Yen: "Ben de Haziran'dan bu yana 1 ofansif, 1 de defansif orta saha şart diyorum. İnsanlar diyor ki "25 kişi mi olacak?"

Ben sayısal değil, nitelik anlamında dedim. Yusuf yerine, ofansif orta saha, Berkan yerine defansif orta saha. Benim derdim nitelik noksanlığı. A oyuncu ile B oyuncu arasındaki mesafe çok açık. Ben yedeklerle as arasında çok kalite farkı diyorum."

yabancı kontenjanını işgal etmelerini geçtim bu ikisini altyapı çıkışlı Türk olsa bile gönderirdim
Aynen ben de öyle düşünüyorum mesela diyorlar ya cl için 14+3 gurbetçi bu gidişler bence 12 yabancı yazacağız clye ilkayı alırsak, u23 için de 2 eylülden sonra adam kovalayacağız içimden bir ses öyle diyor

Duran, Talisca, Alvarez, Skrniar, Nene, El Nesyri, Fred, Amrabat

Inanilmaz maaliyetli kadrolari var transferlerde böyle biterse. Anormal bir seviyede para harcaniyor ve nerden baksan çok eksik daha...bunlarin yapilanmasi ne kadar kötü.
Her sene ilk 11de 6-7 değişiklik yapıyorlar hakemlerle lige tutunuyorlar

⚽ Fenerbahçe, Göztepe maçında takım halinde toplam 7 kilit pas atarken ,

Gabriel Sara , Karagümrük maçında toplam 9 kilit pas attı.

Top tutabilen adamı yok Fener'in.

Duran -teknik değil
En Nesyri-teknik değil
Alvarez-teknik değil (gelirse)
Skriniar- teknik değil
Nene-pırpır golcü kanat (Rodrigues tipi)
Kerem-pırpır golcü kanat / teknik değil

Fred ve Talisca dışında topu dürtmeden kontrol edecek isim yok. Semedo var bir de işte.

Çok güçlü fizikli ve pırpır isimlerden oluşan orta sıra bir İngiliz takımı kıvamındalar bence (Everton, West Ham ayarı)

Top tutabilen adamı yok Fener'in.

Duran -teknik değil
En Nesyri-teknik değil
Alvarez-teknik değil (gelirse)
Skriniar- teknik değil
Nene-pırpır golcü kanat (Rodrigues tipi)
Kerem-pırpır golcü kanat / teknik değil

Fred ve Talisca dışında topu dürtmeden kontrol edecek isim yok. Semedo var bir de işte.

Çok güçlü fizikli ve pırpır isimlerden oluşan orta sıra bir İngiliz takımı kıvamındalar bence (Everton, West Ham ayarı)
Atlet ve boyu uzun bir takim istiyor Mourinho.

Köhn bügün açiklanir, güya dün açiklanacaktida neyse, Cuesta'da gitse iyi olur. Jelert kiralik gitmesi lazim ama pek hareket yok o yönden. Büyük ihtimal alternatif olarak tutuyoruz ama oda mantikli degil; sag bek transferinden sonra alternatif Sallai olur, olmadi zaten Baris, Kaan falan oynatiyordu. Jelert'in kiralik gitmesi sart oglu sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt