Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai'nin patlaması için iyi rakibe gerek yok.

Orta sahada az pas yapabilen ve çabuk kaleye giden klasik bir Doğu ya da Kuzey Takımı dahi 10'da 1 bütçemize sahip bitirir bizi oynarsa.

İyi takımlara karşı bir tık daha kompakt duracağımız için aksine daha iyi gözükebilir hatta aksine.

- Cuesta
- Nelsson
- Köhn
- Zaniolo
- Jelert
- Yusuf

Jelert ve Yusuf kiralık gidebilir ama bana kalsa 3'e 5'e bakmadan onları da satarım.

Onların dışındakileri bir dahaki sezon açılış kampında görmek istemiyorum artık.

Sallai burada abartildigi kadar kotu oynamiyor bekte.. İlk beke gectiginde kesinlikle hak veriyorum mudahaleler zamanlamalar felaketti ama gecen yil son 4-5 mactan itibaren epey topladi kendini..
Bir sag bek alinsin tabi ama kotu bir alternatif degil kendisi

o değil de geçen sene doue ve pavlovic’i alabilmiş olsak şu an çok rahattık, ee yine oklar yine tek kişiye gidiyor.

ulan bıyık
Sadece aldıklarıyla değil becerip alamadıklarıyla da zarara soktu bizi. Kümülatifte bi 30 milyon eksi yazdırdı herif tek başına.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Cuesta'dan bonus parası bekleyenler Porto'dan 20 milyon €'ya kalecisini alacağımızı sananlardır diye düşünüyorum.

1.5 milyon € zararla satmakta çok büyük iş. Köhn'den kazandığımız 1.5 ile zararı dengelemiş olduk.

Sallai hakkındaki görüşüm belli ama ŞLde düzgün bir sistemde iş yapar, rakip bekle birebir bırakacaksan ise Boey gibi adam lazım, yani iş stratejiye bakar.

ŞLde takımca defans yapmayı öğrenmeliyiz, net görüldüki oyuncu profiliyle doğru sistemi yedirirsen Jelert 10 metrekare alanı savunur ve yeri gelir Doku’yu bile savunabilir.

Ancak rakiple beki teke tek bırakacak düzene ŞLde devam edersen adam irkilir, korkar çünkü karşısında sıradan oyuncular olmayacak, tek hata başına bela olur.

yönetimi diken üstünde tutalım ama twitterdaki anonim hesapların popüler olma çabasıyla yapmaya çalıştıkları ve modumuzu düşürecek işlere de prim vermeyelim

galatasaray şu anda türkiyenin en pozitif camiası

bunu düşürmeyin

Frankowski
Köhn
Cuesta
Nelsson

Sıradaki istasyon Jelert. Next station Jelert.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt