Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira'dan pahalı kimse alınmamalı fikrine katılmıyorum.

Sanchez, Torreira çok çok önemli isimler ama onlardan daha iyisi geliyorsa çok fark olmamak şartı ile pahalı olabilir.

Mesela gelse tartışanı çok da olsa İlkay.

Adamın kariyeri aralıksız 10 sene CL'de son 8-4 takımlarda geçti.

Dortmund ile final ile başladı, City ile devam etti, Barcelona yaptı tekrar City vs.

Bu adamı alıp senelik 3.5'a oynatıcam diyemezsin.

Ama gidip benzer seviye Bissouma'ya senelik 6-7 vermemek lazım ona da 3.5-4.25 arası verebilirsin işine yarayacaksa planda.

İlkay'a, kiralık fırsat çıksa Olmo'ya, Fabian Ruiz'e falan 3.5 mu vereceğiz yani?

Torreira müthiş karakter ve futbolcu bana göre tam bizim futbolcumuz. Ama kariyerinde Arsenal'de rotasyon olmak olan adam ile A Class Seviye'yi de karşılaştırıp tavanı o yaptık demek yanlış olur.

Fabrizio'nun inatla Ederson hususundaki haberlerine bakılırsa bizi ketenpereye getirmeğe gayret ettikleri açık

10m'den bir kuruş fazla bonservis teklif etmeyin, seve seve bırakacaklar. Bırakmazlarsa da Sommer'i yahut X birini alırız sıkıntı yok

Portekiz menajer çetesi bize 15 fln verdirmeye çalışıyor. SAKIN HA bu oyuna gelmeyiniz

Bjk'den iyiler yine ya
Kadro olarak iyi görünüyorlar ama psikolojik açıdan durum farklı. Ben mourinho‘nun sezon sonuna kadar takimda da kalmayacağını düşünüyorum. Bu durum sandığımızdan da erken gelişebilir. Febeye göre jk de hiç bir şekilde baskı yok adamlar küçüklüklerini bile kabul etmiş durumdalar. Bence ya jk ya da bir Anadolu takımı biraz kafa tutacak ama yine erken bir şampiyonluk göreceğiz

Bizimkiler heralde kura ile liste arasindaki 4 5 gunu beklemiyorlardir

"Kurayi gorelim , cok zor olursa para vermeyelim" gibi salak bir mantikta degilllerdir umudundayim.

Transfer doneminden her zamanki gibi gina geldi...

Akanji gelmeyi ya bizim sistemde Sanchez hata yapsa toparlayabilecek kimse yok.

Son sigorta hep ona kalıyor.

Riskli oynamayı seviyor zaten Okan Hoca.

Sanchez'den sekse Akanji hızıyla doldurur orayı. Akanji kaçırsa Sanchez gelir zaten.

2-3 sene götürür bence stoperi.
Akanji gelirse 3lüye geçeriz hoca Apoyu kesmez ihtimal vermiyorum. Sağ bekten vazgeçtik heralde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu gördünüz mü yav çok komik. Fb traftarından da 5 maç hakemsiz kazanmadan saç kestirmiyoruz challege gelse Robinson Cruise a dönerler.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kadro olarak iyi görünüyorlar ama psikolojik açıdan durum farklı. Ben mourinho‘nun sezon sonuna kadar takimda da kalmayacağını düşünüyorum. Bu durum sandığımızdan da erken gelişebilir. Febeye göre jk de hiç bir şekilde baskı yok adamlar küçüklüklerini bile kabul etmiş durumdalar. Bence ya jk ya da bir Anadolu takımı biraz kafa tutacak ama yine erken bir şampiyonluk göreceğiz
Ben gecen seneye göre daha kafa kafaya ve sampiyonun son haftalarda belli olacagi bir yaris bekliyorum fb ile. Ismail Kartal‘li sezonun benzeri yani.

Mou‘ya gülüyoruz da öyle yada böyle lige alisti artik ve gecen seneden bazi dersler cikaracaktir. Üstelik gayet iyi kadro kuruyorlar.

Akanji enteresan bir adam. Abdülkerim yerine Sol Stoper oynar, Davinson 'a bişey olması durumunda Sağ Stoper oynar, Okan Hocanın istediği Sağ Bek profilini oynar hatta Lemina 'ya bişey olması durumunda 6 numarayı da oynar.

Aslında zorunda kaldığımızda gerideki 4 oyuncunun yerini de oynayabilecek profilde bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt