Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.913
- 33.825
- 2.478
Formamizi cikarmis. Gitti herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O isimli bir sağbek iyi olmaz gibi geldiGILCHRIST nası olur Jelert yerine
Scout31 kontenjanından sağ bek olarak
ahmet zirvede bıraktı diye duydum duyum işini 6 takipçiye ulaştım bu kadara yeter dedi diyorlarahmet denizci cuesta bugün açıklanacak diyor. bu adam hiç yanılmıyor helal olsun yine herkesten önce söyledi
Son senesi. ya kovacağız ya satacağızSezonda oynadigi 250-300 dakikayida oynamayi versin yusuf efendi ne olabilir yav zaten 4 dönüm bostan yan gel yat osman da kadro dışından farki yok.
Kadro olarak iyi görünüyorlar ama psikolojik açıdan durum farklı. Ben mourinho‘nun sezon sonuna kadar takimda da kalmayacağını düşünüyorum. Bu durum sandığımızdan da erken gelişebilir. Febeye göre jk de hiç bir şekilde baskı yok adamlar küçüklüklerini bile kabul etmiş durumdalar. Bence ya jk ya da bir Anadolu takımı biraz kafa tutacak ama yine erken bir şampiyonluk göreceğizBjk'den iyiler yine ya
Bence de sağ bek transferi döyle bir profilde yapılacak anladığım kadarıylaGILCHRIST nası olur Jelert yerine
Scout31 kontenjanından sağ bek olarak
Akanji gelirse 3lüye geçeriz hoca Apoyu kesmez ihtimal vermiyorum. Sağ bekten vazgeçtik heralde.Akanji gelmeyi ya bizim sistemde Sanchez hata yapsa toparlayabilecek kimse yok.
Son sigorta hep ona kalıyor.
Riskli oynamayı seviyor zaten Okan Hoca.
Sanchez'den sekse Akanji hızıyla doldurur orayı. Akanji kaçırsa Sanchez gelir zaten.
2-3 sene götürür bence stoperi.
Bunu gördünüz mü yav çok komik. Fb traftarından da 5 maç hakemsiz kazanmadan saç kestirmiyoruz challege gelse Robinson Cruise a dönerler.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ben gecen seneye göre daha kafa kafaya ve sampiyonun son haftalarda belli olacagi bir yaris bekliyorum fb ile. Ismail Kartal‘li sezonun benzeri yani.Kadro olarak iyi görünüyorlar ama psikolojik açıdan durum farklı. Ben mourinho‘nun sezon sonuna kadar takimda da kalmayacağını düşünüyorum. Bu durum sandığımızdan da erken gelişebilir. Febeye göre jk de hiç bir şekilde baskı yok adamlar küçüklüklerini bile kabul etmiş durumdalar. Bence ya jk ya da bir Anadolu takımı biraz kafa tutacak ama yine erken bir şampiyonluk göreceğiz