Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 m ayrilabiliyorsa kaleci icin, gitsinler lemmansa versinler, city ile ugrasmasinlar bu kadar uzatiliyorsa. 1 aydir ederson gundemi var yav

Ya da hatip mantiginda her seferinde 10bin euro falan arttiriyoruz teklifi ..

Akanji enteresan bir adam. Abdülkerim yerine Sol Stoper oynar, Davinson 'a bişey olması durumunda Sağ Stoper oynar, Okan Hocanın istediği Sağ Bek profilini oynar hatta Lemina 'ya bişey olması durumunda 6 numarayı da oynar.

Aslında zorunda kaldığımızda gerideki 4 oyuncunun yerini de oynayabilecek profilde bir adam

akanjiden bizim oyunumuza sağ bek olacağını sanmıyorum

evet iki stoperi de oynar ama sağ bek konusunda beklenti varsa hayalkırıklığı olaiblir

citynin inadının hiçbir mantıklı açıklaması yok

çok net kesin bu hatip ilk başda bunları kızdıracak işler yaptı

adamlarda gıcıklığına yapıyorlar

city üçün beşin hesabını yapan bir kulup değil hiçbir zaman olmadı

İlkay City'de kalmak istiyor haberlerinin gerçek manası İlkay City'den koparabildiği kadar para koparmak istiyor, ki normal

Adamın net 8m maaşı var City'de. Bize gelse alacağı sözleşme 1+1 4m, neden gelir kaybına razı olsun?

City 4m fesih bedeli verse uçarak gelir bize. Ha İlkay feshetmiyosanız kalıyom aga diyodur, ben olsam ben de derdim

Bu Jelert'in bir hastalığı filan mı var acaba? Bazen adam bi kayboluyor 3-4 hafta piyasada yok. Geçen sene de oldu bu durum 2 kere mi ne

Mantığı ile hareket etse

İcardi
Lemina
Osimhen

Takımımızda oynamıyor olurdu
.
Yunus ve Barış’da çoktan gitmişti.

İlkay kariyerini mantık ve profesyonellik üstüne kurmuş biri

Okan hoca inatla City ile sözleşmesi var 1 yıl daha diyorsa gelmek istemediği için diyordur. İlkay’ı beğenmediği ya da istemediği için değil.
Verdiğin örnekler kel alaka

Saydığın isimlerin hepsi yılda kazandıkların paranın üstünde bir para kazanacak şekilde geldiler Cimbom'a

İlkay bizim yerimize atıyom Arabistan'a giderse o zaman bu örnekler doğru olur. Napoli'deki maaşının yarısını versek alabilir miydik Osimhen'i? PSG'deki maaşının yarısını versek alabilir miydik Icardi'yi?

İcardi ve Oshimen var arkadaşlar. Bunları iki ay sonra yedek bırakamazsın. Stoper ihtiyacımız bu sebeple çok fazla. Biz öyle yada böyle çift forvete geçmek zorundayız. Sadece bazı maçlarda dönüşümlü tek forvet şeklinde olur ama maçların yüzde 60 ını çift forvet oynicaz bence. Barcelona deplasmanı gidip çift forvet oynayamazsın
Yüksek ihtimal 70 dakika Oshimen oynar dıruma göre İcardi çiftler yeniksek. Yada Oshimen çıkar Icardi girer. Ama daha kolay maçlarda eğer yorgunluk problemi yoksa ikisinden birini oturtamazsın öyle bir dünya yok yani. En fazla Sara yerine Icardi oynar bir ihtimal oda az olur sayısı

Kasada para var, 3 oyuncu kiralik gelecekse kimse alinmasin. Bu kadroyla devam edelim.
adminim dursun özbek gibi konuştun ha.bu heriflerin söylediklerine pek inanmıyorum ama senin dediğin gibi olsun
bonservis verdiklerimizi de 6 ay sonra ıskartaya çıkarıyoruz onu ne yapacağız.kalmış şurada 14 gün gerçekten bize uyacak oyuncuları alabilecek miyiz?
kiralık dememin sebebi memnun kalmazsak en azından sene sonu kurtulmuş oluruz.yoksa kalan sürede yeni cuesta,franky gibi fecaatlar yaşamamız muhtemel

Akanji için ikna politikaları başlamış. Osimhen'in de telefon görüşmesi yaptığı söylentileri var. Arap Yarımadası'ndan da kesin teklif alıyordur. Getirebilsek keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt