Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 15.722
- 4.324
- 2.278
bizim bonservis sıkacak paramız yok belli kiHayır ama en kötü öyle denenmeli.
alınacak 2-3 oyuncunun da hepsi kiralık gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim bonservis sıkacak paramız yok belli kiHayır ama en kötü öyle denenmeli.
Akanji enteresan bir adam. Abdülkerim yerine Sol Stoper oynar, Davinson 'a bişey olması durumunda Sağ Stoper oynar, Okan Hocanın istediği Sağ Bek profilini oynar hatta Lemina 'ya bişey olması durumunda 6 numarayı da oynar.
Aslında zorunda kaldığımızda gerideki 4 oyuncunun yerini de oynayabilecek profilde bir adam
Kasada para var, 3 oyuncu kiralik gelecekse kimse alinmasin. Bu kadroyla devam edelim.bizim bonservis sıkacak paramız yok belli ki
alınacak 2-3 oyuncunun da hepsi kiralık gelmeli
Verdiğin örnekler kel alakaMantığı ile hareket etse
İcardi
Lemina
Osimhen
Takımımızda oynamıyor olurdu
.
Yunus ve Barış’da çoktan gitmişti.
İlkay kariyerini mantık ve profesyonellik üstüne kurmuş biri
Okan hoca inatla City ile sözleşmesi var 1 yıl daha diyorsa gelmek istemediği için diyordur. İlkay’ı beğenmediği ya da istemediği için değil.
adminim dursun özbek gibi konuştun ha.bu heriflerin söylediklerine pek inanmıyorum ama senin dediğin gibi olsunKasada para var, 3 oyuncu kiralik gelecekse kimse alinmasin. Bu kadroyla devam edelim.
Gerginliğe itti beni resmen. Hiç izlememiştim izleyince kesin almalıyız dedim. Fener alırsa da büyük katkı verirBissouma'ya fena yükseldim ha. Müthiş fırsat transferi olur.