Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartıyorum tabi, telefon kulübesinde adam geçiyo ya.
Defansı var elbette ki olmalı, asıl farkındalığı yaratacak olan ofansif gücü.
Lemina yerine kesin alınmalı. Leminayla değişerek oynarlar skora göre maçına göre
Abi Lemina'yı kesmek istemem takımdan ama sanki zamanla o kendi kesilecekmiş gibi geliyor bana. Ya performansı düşerek ya da hafif sakatlıklar yaşayarak. O yüzden Bissouma şu an lüks gibi görünse de bir anda elzem hale gelecek.

Ama bir yerde çok zorlama da olsa zor maçlarda ben Lemina-Tor-Bissouma bile çıkmayı düşünürdüm. Tamam oyun kuracak adam yok burada ama rakibinin orta sahasının fizikli olduğu ve üstüne geldiği oyunda bu üçü anasını ağlatır herkesin.

ben bu işi anlamıyom aga

zorunlu opsiyon yoksa opsiyon kallavi olmalı

kiralama ücreti cüzi olsun 500k-1m, daha fazlası zor koparılır

e Nelsson'un maaş da az hepsini rahat öderler

diyelim ki herif toparladı iki üç sene önceki formunu buldu. zaten Verona gibi sürekli kapanan takımda iş yapacak bi adam

o durumda neden 4'e fln alsınlar ki? minimum 10 olmalı opsiyon ki o bile az. hatta bence zorunlu alma olmayacaksa opsiyon da olmasın

4 nedir yaw ayıptır 4

lemina yerine mi düşünüyorsun ilk planda sara yerine mi
Rıza abiye de yazdım üstüne geldi. Aslında ikisini de kesmek istemem ama sezon içinde Lemina'da bir düşme olabilir gibi geliyor.

Ha dersen ki aldın, hepsinin formu yerinde ne yapacaksın. Rakibe, saha şartlarına, hava şartlarına, skora göre vs Lemina ve Sara'yla değişmeli olarak oynatırdım. Arada Tor'u da dinlendirirsin tabii.

Nelsson'u zorunlu opsiyonsuz verona'ya vermek yerine kiralık samsuna vermeyi tercih ederdim. Hem avrupa liginde oynayacaktı hem de gözünün önünde olacaktı. samsunda takım olarak sağlam savunma yaptığı için kötü oynama ihtimali de düşüktü.

Abi Lemina'yı kesmek istemem takımdan ama sanki zamanla o kendi kesilecekmiş gibi geliyor bana. Ya performansı düşerek ya da hafif sakatlıklar yaşayarak. O yüzden Bissouma şu an lüks gibi görünse de bir anda elzem hale gelecek.

Ama bir yerde çok zorlama da olsa zor maçlarda ben Lemina-Tor-Bissouma bile çıkmayı düşünürdüm. Tamam oyun kuracak adam yok burada ama rakibinin orta sahasının fizikli olduğu ve üstüne geldiği oyunda bu üçü anasını ağlatır herkesin.
Hasan Şaş'ın açıklamalara göre maç seçiyor. Canı oynamak istiyorsa üzerine orta saha yok ama ter atayım modunu açıp maçları sallamayabiliyorda. Fb maçı net Hasan'ın bahsettiği gibi bu neymiş dedirtti bize. CL maçlarında da ust seviyeye yakın oynayacaktır. Ama dediğin doğru dostum zamanla bana müsade diyecek gibi de durmuyor değil.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Rıza abiye de yazdım üstüne geldi. Aslında ikisini de kesmek istemem ama sezon içinde Lemina'da bir düşme olabilir gibi geliyor.

Ha dersen ki aldın, hepsinin formu yerinde ne yapacaksın. Rakibe, saha şartlarına, hava şartlarına, skora göre vs Lemina ve Sara'yla değişmeli olarak oynatırdım. Arada Tor'u da dinlendirirsin tabii.

bu arada ben de orta saha konusunda kim gelirse gelsin 3 bölgeyi de yedeklesin diye düşünürüm bissouma öyle birisi hatta ilkay da kısmen öyle hatta prime ndiaye de öyle biri filan

tek taraflı bir oyuncu almayalım

Arifoca senin özelinde söylemiyorum yanlış anlama

Bu 100m serbest kalma bedeli olan Mascherano'ya 5m teklif edildi olayının atılıp dalga geçilmesi kadar düşük IQ bir şey yok yani insan bu kadar mı idrak kapasitesinden yoksun olur. Nelsson'un da 25m serbest kalma bedeli var 5m verene satmıcaz mı şu an?

Mascherano'nun 4-5 sene önce primeında yaptığı sözleşmedeki serbest kalma bedeli emekliliğinden bir iki sene önce adil fiyatı mıdır yani

Ki herif bu haberden altı ay sonra Çin'e gitmiş, Çin o dönemin Arabistan'ı idi. Bonservis bedeli: €5.5m

Demek ki 5m gayet adil bir teklifmiş hatta fazlaymış bile

Buna gülen açsın da kıçına gülsün. Bu kadar düşünme yetisinden yoksun da olunmaz ki. Bu insanlarla aynı havayı solumaktan hicap duyuyorum

Tekrardan senin özelinde demiyorum bu çok paylaşılan bir meme oldu genel yorum amaçlıdır postum

..................................EDERSON...........
..........SANCHEZ.......AKANJİ..........APO.................
SALLAI........TORREIRA.......LEMINA..........BARIŞ
......................................SANE......................................
....................ICARDI................OSIMHEN.................

..................................EDERSON...........
..........SANCHEZ.......AKANJİ..........APO.................
SALLAI........TORREIRA.......LEMINA..........BARIŞ
......................................SANE......................................
....................ICARDI................OSIMHEN.................
Sallai oynayacaksa yine pfffff.

Sané de oranin oyuncusu degil bunu ezbere bilmeniz lazim.

Sara'nın eski kankisi Rabbiot itini dövmüş.

Barış zaten gitmesinde fakat satarsa bu andavallar direkt Marsilya'dan çekip alalım Rowe'u.

Sara gelmeden önce videolarını izlerken ben Rowe'u çok beğenmiştim. Bayağı da asist yapmıştı Sara ona.
Videolarda manyaktı bu herif hakkaten ayrıca 2002+ kontenjanına da uyuyor

Zaniolo'yu satıp yerine böyle birini koysak yarı bedeline falan çok iyi olmaz mıydı

Hem Bissouma gibi bi fırsat çıktığında kontenjan sıkıntısı çekmeden alabilirdik

Sallai oynayacaksa yine pfffff.

Sané de oranin oyuncusu degil bunu ezbere bilmeniz lazim.

sane tr liginin en az 10-15 maçında orada bir şekilde oynayabilir ya bu kadar köşeli olmaya gerek yok

bayernde bile zaman zaman oynadı

ya o kadroda barış sağda olur jacobs solda olur

ama barış artık bu sene kaleden uzaklaşmak istemeyecektir o ayrı konu

Formeyşınları kenara bırakın arkadaşlar. Maç önü taktik tablosunda çıkan dizilişin hiçbir önemi yok.

Kağıt üzerinde 4-3-3 gözüksek de hücumda ya 4-4-2 ya da 3-5-2 şeklinde oluyoruz. Bunu da belirleyen sahada ilk 11'in yetenek setleri.

Mesela hem Eren hem Sallai bindirebildiği için 2 haftadır şu şekilde savunma hattımız;
Sanchez - Apokerim
-------Lemina-------

Orta sahaya bakıyoruz;
Sallai -----Torreira-----Eren
-------------Sara------------

Forvet hattına bakıyoruz o esnada şunu görüyoruz;
Sane----------------Yunus
-----------Barış-----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt