- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.712
- 6.478
Bize cizgi kalecisi de lazim degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ideal olur demiyorum zaten ama rakibin ağır bastığı maçlarda (PSG ya da Liverpool'la oynuyorsun mesela) ya da durumlarda (atıyorum gol attın öne geçtin, skoru korumak adına) orta saha üstünlüğünü almak için düşünülebilir.Lemina-Torreira-Bissouma orta sahasıyla çıkalım rakibi ağlatırız mantığı ile Mourinho'nun tüm fizikli oyuncuları alırsam 7 tane de defansif oyuncu dizersem gol yemem mantığı aynı renktaşlar.
Sen topu ayağında tutamadıkça duvar gibi sekeceksin rakipten sürekli. Büyük takımları yenmek istiyorsan veya puan almak istiyorsan savunma tarafından ziyade esasen hücumda topu ne kadar ayağında tutmayı başardığınla ilgili.
+ ŞL'de büyük rakiplere karşı duran toplar ve kontra ataklar senin en büyük umudun. Sara gibi bi duran top atıcısını kestiğinde sen maçtan puan alma ihtimalini oldukça düşürüyorsun.
Iki tane takimla oynadik ikisi de fos gibi rakipler. Yarin gorecegim kendisini daha guclu takimlara karsi.
İki bambaşka profili kaleye istemekte bence bir doğruluk yok.Profil olarak demedim yahu, isim olarak hangisi olursa olsun ha deyince alamıyoruz. Sommer sana farklı avantaj sağlar Ederson farklı bu tabii ayrı bir mevzu. Doğru der iken kastım, böyle yüksek isimleri kovalamak teknik açıdan değil idi.
Günün sonunda alamaz isek patlarız o ayrı tabi![]()
Akanji cidden tam bir savunma jokeri. Mesela Singo da hem stoper hem sağ bek oynuyor sözde ama sağ ayakla sol stoper oynar mı o kadar emin değilim. Akanji ise sağ ayaklı olmasına rağmen koysan sol stoperi geçtim, sol bekte bile oynuyor, orta sahada oynayabilecek tekniği var. Yani sol stoperde hiç solak değil endişesi yaşamazsın. Mesela gidip Pavlovic vs bir tane solak stoper alsak Sanchez olmadığında oynatma açısından da Apo-Solak beraber oynar mı diye endişelenirsin. Belki sırf bu yüzden yanına Apo'yu değil, Kaan'ı veya Arda'yı koyarsın. Ancak Akanji hem Davinson'a hem Apo'ya ideal partner olur rahatlıkla. Üstüne beke koy, üstüne çok sıkışırsan orta sahaya koy.
Özellikleri de üst düzey. Oyun kurma konusunda top class, atletizm konusunda en azından 1-2 sene daha top class, pozisyon alması falan da çok iyi. Bu kadar tekniğe rağmen çok kısa da değil 1.88. Ben zaten City neden bırakmaya niyetli hayret ediyorum. Bir iki konsantrasyon hatası yaptı diye mi yani geçen sene? Yoksa 30 yaşında satalım diye mi. Yoksa aslında o kadar satımkar değiller de yine biz mi kendi kendimize gelin güvey oluyoruz?
Nereye geçiyor ya Allah aşkına getirdikleri veya ismi geçen hiç bir oyuncu bizim kadroda yer bulamaz2-3 iyi transfer yapmazsak fener bizi kadro kalitesi olarak gecer
2-3 iyi transfer yapmazsak fener bizi kadro kalitesi olarak gecer
Abi yıllardır böyle değil miyiz ki, benim öyle bir beklentim hiç olmadı transfer dönemi başladığındaİki bambaşka profili kaleye istemekte bence bir doğruluk yok.
Gelmeye müsait olan belli kalite üstü adamları istiyorsun demektir bu da saha içi bir strateji değildir.
İkisi geldiğinde farklı oyunlar oynamak zorunda kalabilirsin çünkü.
Acaba Nelsson'u da Vasco'nun sportif direktörüne önermiş miyizdir? Eli boş dönmesin adam o kadar yol yaptı
akanjinin bek oynama konusunda fazla optimist değil miyiz
AZ deplasmanında en iyimiz yine bu adam değil miydi yanlış mı hatırlıyorum. 4'lü bekinde Avrupa'da soru işareti olabilir ama 3-5-2 kanat beki olarak aynı şeyleri düşünmem ben.Iki tane takimla oynadik ikisi de fos gibi rakipler. Yarin gorecegim kendisini daha guclu takimlara karsi.
Neye göreakanjinin bek oynama konusunda fazla optimist değil miyiz
O mac simdi gozum onune gelmiyor yani tam hatirlamiyorum.AZ deplasmanında en iyimiz yine bu adam değil miydi yanlış mı hatırlıyorum. 4'lü bekinde Avrupa'da soru işareti olabilir ama 3-5-2 kanat beki olarak aynı şeyleri düşünmem ben.
akanjinin bek oynama konusunda fazla optimist değil miyiz