Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.063
- 35.195
- 3.758
Bakın görün acunun kankasi topal martı, ilk kamera gordugu yerde bakın cuestaya laf ediyordunuz ama zarar etmedik minvalinde konusacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derse hakli miBakın görün acunun kankasi topal martı, ilk kamera gordugu yerde bakın cuestaya laf ediyordunuz ama zarar etmedik minvalinde konusacak
Abi listeyi biraz üstünkörü ve daha çok lig için yaptım.
Senin bahsettiğin uefa liste kurallarına çok hakim değilim.
Kuralları bilen veya meraklısı yapsa dediğin gibi nitelikli bir tablo ortaya çıkmış olur
Lemina-Torreira-Bissouma orta sahasıyla çıkalım rakibi ağlatırız mantığı ile Mourinho'nun tüm fizikli oyuncuları alırsam 7 tane de defansif oyuncu dizersem gol yemem mantığı aynı renktaşlar.
Sen topu ayağında tutamadıkça duvar gibi sekeceksin rakipten sürekli. Büyük takımları yenmek istiyorsan veya puan almak istiyorsan savunma tarafından ziyade esasen hücumda topu ne kadar ayağında tutmayı başardığınla ilgili.
+ ŞL'de büyük rakiplere karşı duran toplar ve kontra ataklar senin en büyük umudun. Sara gibi bi duran top atıcısını kestiğinde sen maçtan puan alma ihtimalini oldukça düşürüyorsun.
Sanki kendisi mi sattı? Onu da Kavukcu yapıyor.Bakın görün acunun kankasi topal martı, ilk kamera gordugu yerde bakın cuestaya laf ediyordunuz ama zarar etmedik minvalinde konusacak
Bu söylediğin 4'lü hat için doğru da 3'lü dizilen yoruma yazmışsın onu. Orada rahatça oynar Sallai.O mac simdi gozum onune gelmiyor yani tam hatirlamiyorum.
Ama Sallai ne dogru anda mudahale etmesini biliyor, ne de pozisyon bilgisi var. Biraz ezbere yapiyor bazi seyleri.
Takim hucum yaparken cok siritmiyor ama takim geriye yaslanmak durumda kaldigi anlarda, ozellikle iyi kanat oyuncusu varsa karsisinda, ne yapacagini bilmiyor ondan da cok kartlik pozisyonu oluyor.
Buna guvenip yola cikmam. Bize bir bek oyuncusu lazim.
Degil isterse 18 e gitsin yanlis transdıderse hakli mi
City stoper kaynıyor Akanji'yi salarlar dert etmeden
Akanji de kötü oynamadı geçen sezon, hatta savunmaları komple iflas etti herif sakat sakat fedakarlık yaparak inatla oynadı 70 maç falan yaptılar bi de tüm sezon
Fakat artık Dias + Stones + Ake + Khusanov var ve Gvardiol da stopere geçmeye aday, Nouri geldiği için
Bu yüzden Akanji sayısal olarak fazlalık oluyor. Dolayısıyla önünü açarlar
Zaten uygun bir fiyata aldılar ve acayip faydalandılar, sıkıntı çıkarmazlar adam ayrılmak istiyorum dese
Maaşı da hiç az değil, yıllık net 6 civarı
Ayrıca City'nin homegrown/yabancı kontenjanı sorunu da var
Bence gerekli… baskı yediğimiz zaman oyun kurabilen birisi ayağı düzgün birisi şart…bizi en çok zorlayan Avrupa da baskı yediğimiz maçlar… geçen sezon ligde bocaladığımız dönem de bu baskılardan çıkamadığımızda zorlandık…Bize gercekten ayagi düzgün kaleci gereklimi? Tamam Ederson belki sezon boyu üc bes asist yapar ve arkadan oyun kurmak icin ideal olabilir ama bizim takim her mac temizinden 4-5 kontra yiyor, teke tek de iyi bir kaleci daha önemli degilmi? Muslera oyun kurmakta cok iyi bir kaleci degil di , son bir iki yilda teke tek de genelde basarisiz oluyor du, bu Ederson bu konuda Musleradan daha iyi bir kaleci mi yokda daha kötüsümü? CL de bizden daha mütavazi kadrosu olan takimlar kesinlikle bizim defansin cok önde kurulmasindan dolayi arkaya atilan toplarala cok firsat bulacaktir, bunun her geleni gol yemiyecek bir kaleci sart bize.
herhalde cityle anlaştık çözemedim ben deHaberi tam anlayamadım yani Akanji ile anlaşılırsa City zorluk çıkarmadan bırakacak mı? Mesela kiralık yada bonservise 7-8 milyona bırakacak mı?
Dediğim gibi defansif yönden beğenmiyorum ve zayıf takımlara karşı idarelik oyunu da göz boyamadan ötesine gitmez bana kalırsa.Bu söylediğin 4'lü hat için doğru da 3'lü dizilen yoruma yazmışsın onu. Orada rahatça oynar Sallai.
Bir de bana biraz abartı geliyor 2. satırda yaptığın eleştiri. Pireyi deve yapma durumu var. Evet 1-2 maçta bazı fauller yaptı ama bu da normal. Oynayarak da geliştirir o mevzuyu. Bekleri bu kadar 1'e 1 bıraktığın her oyunda her oyuncu sorun yaşar. Davinson bile yaşıyor.