Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 2.912
- 1.208
- 1.773
cuestayi gercekten 8,5(bonus dahil) euro'ya sattiysak helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo için dedimSingo için mi dedin? Akanji için ben de onu yazdım zaten çünkü? Ben Singo'nun sol stoper maçına denk gelmedim sanki. Hep sağ stoper oynamış gibi.
Harika bir list olarak onaylarım bu listeyi sadece hucum allrounder olmasada olur diyerek.rabiot
u23 sağ bek
u23 hücum allrounder
akanji
tzolakis
Bence sans bulmasi cok zor 1 yil kiralasinlar seneye tekrar oturur konusulur ..
Marmoush ve Khusanovu panik transferleri olarak nitelendiriyorum mevcut halleriyle City kadrosunda olacak isimler degil..
İmkansız. Günay sakatlanırsa ne olacak?Akanji ve İlkay gelecek ama kaleci işi olmayacak , ? ? ?
Uzun vadeli transfer olarak aldilar zaten oyle pat diye City'de direkt 11 oyuncusu beklenseydi wonderkid falan olurdu. Yani her gencten hemen oynamalarini beklenemez zaten adamlar para harcama konusunda comert. Kimsede 40 milyona aldigi genc oyuncuyu 6 ay sonra gozden cikarmaz kolay kolay.
Katılmamak mümkün değil, ben de benzer bir şey yazmıştım burada geçen sezon. Bir anda gençleşme olmaz ama dinamizmi olan genç isimleri aralara serpiştirmek şart, yoksa hem yaşlı hem de lokal kupalara doymuş bir kadro ile ancak yarım sezon gidebiliriz.
Katılıyor musunuz ?
İmkansız. Günay sakatlanırsa ne olacak?
Sayı olarak azız kaleci stoper sağ bek ve orta saha mevkilerinde mecburlar almaya. en gözden çıkarılacak bölge orta saha burada. Günay sakatlansa yerine adam yok davinson sakatlansa arda oynayacak sallai sakatlansa kaan lemina sakatlansa berkan. Almak zorundalar. 2 eylülü bekliyorum.