- 16 Haziran 2010
- 191.002
- 133.806
- 6.478
Scout ekibi ya da yonetimden biri 2 gun onceki maca gitmis.Vitao kim lan
Internacional - Flamengo
Vitao denilen herif oynamamis bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scout ekibi ya da yonetimden biri 2 gun onceki maca gitmis.Vitao kim lan
Yeni cuesta ho. YÖNETIM DEFOL YA DEFOL
şu brezilyalı herifin tipinden bile belli futbolcu olmadığı.Halı sahada bile yerden kaldırmam ben bunu , her topu çekmemde sağa sola yatar
Yarın bir gün satacak adam kalmayıp ceza meza yersek sonra kimseye sallamayın. Bilmediğiniz etmediğiniz adama sallıyorsunuz izlemeden.Yeni bir Cuesta kılıklı herifi çakmazlar umarım tipide andırıyor cuestayi hafiften
Vitao TokuyucuSen kimsin lan
çöp mü alak illa yani cuesta'yı da mı okeyleseydik mesela satılır belki diye ? Herif avrupanın en kolay liglerinden birine gelmiş tutunamamış ordan bile postalamışlar , gelmiş 25 yaşına +2 bile olmuyor.Üstüne bir de 12m istenen para.Yeni cuesta istemek zorunda mıyım ? Cuesta'yı da izlememiştim mesela hayatımda 1 kez bile ama gelmeden çöp dedim.Yarın bir gün satacak adam kalmayıp ceza meza yersek sonra kimseye sallamayın. Bilmediğiniz etmediğiniz adama sallıyorsunuz izlemeden.
Olm ilk kez duyduğum oyuncuyu ne ara welcome to Galatasaray yaptınız ya![]()
eee tete de shaktarda real maçında şov yaptı bu mu kriter?çöp mü alak illa yani cuesta'yı da mı okeyleseydik mesela satılır belki diye ? Herif avrupanın en kolay liglerinden birine gelmiş tutunamamış ordan bile postalamışlar , gelmiş 25 yaşına +2 bile olmuyor.Üstüne bir de 12m istenen para.Yeni cuesta istemek zorunda mıyım ? Cuesta'yı da izlememiştim mesela hayatımda 1 kez bile ama gelmeden çöp dedim.
cezadan dönmüş diyolardıAha, bu Vitao 14'ünde ki maçta 90 dakika oynamış. Ancak dün kadroda ama oynatmamışlar.
Ne oluyor yaw, normalde as oyuncuları imiş.
Yeni cuesta ho. YÖNETIM DEFOL YA DEFOL
Yarın bir gün satacak adam kalmayıp ceza meza yersek sonra kimseye sallamayın. Bilmediğiniz etmediğiniz adama sallıyorsunuz izlemeden.
tek maç oynaması beni ilgilendirmiyor tete'ye de öyle bir sıcaklığım yoktu zaten ki tete ülkesine bile postalanmadı en azından avrupada piyasası bile vardı biz aldık pana aldı.Bunu 10 maç oynatıp deport etmişlereee tete de shaktarda real maçında şov yaptı bu mu kriter?
Copa Libertadores'de cezalı değil, lig de cezalı, 14'ü maç Copa Libertadores maçı. Orada da 90 dakika oynamış yalnızca 5 gün önce. Yani yedek kalması enteresan duruyor.cezadan dönmüş diyolardı