Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni cuesta ho. YÖNETIM DEFOL YA DEFOL

şu brezilyalı herifin tipinden bile belli futbolcu olmadığı.Halı sahada bile yerden kaldırmam ben bunu , her topu çekmemde sağa sola yatar
Yeni bir Cuesta kılıklı herifi çakmazlar umarım tipide andırıyor cuestayi hafiften
Yarın bir gün satacak adam kalmayıp ceza meza yersek sonra kimseye sallamayın. Bilmediğiniz etmediğiniz adama sallıyorsunuz izlemeden.

forumda iki ayrı cenah var
bir cenah çok iyi isimlerle adımız anılınca dahi umursamayıp kötü isimler çıkınca yine cuesta tarzı ha ?? yuuuuhhh diyor
diğer cenah tam tersi en ufak bir flaş isim haber olunca akanjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şeklinde coşma emaresi gösteriyor

Yarın bir gün satacak adam kalmayıp ceza meza yersek sonra kimseye sallamayın. Bilmediğiniz etmediğiniz adama sallıyorsunuz izlemeden.
çöp mü alak illa yani cuesta'yı da mı okeyleseydik mesela satılır belki diye ? Herif avrupanın en kolay liglerinden birine gelmiş tutunamamış ordan bile postalamışlar , gelmiş 25 yaşına +2 bile olmuyor.Üstüne bir de 12m istenen para.Yeni cuesta istemek zorunda mıyım ? Cuesta'yı da izlememiştim mesela hayatımda 1 kez bile ama gelmeden çöp dedim.

Biri iki saat önce demişki Akanji ve Geertruida’nın menajeri Ramsparkta kolpadır heralde

Aha, bu Vitao 14'ünde ki maçta 90 dakika oynamış. Ancak dün kadroda ama oynatmamışlar.

Ne oluyor yaw, normalde as oyuncuları imiş.

çöp mü alak illa yani cuesta'yı da mı okeyleseydik mesela satılır belki diye ? Herif avrupanın en kolay liglerinden birine gelmiş tutunamamış ordan bile postalamışlar , gelmiş 25 yaşına +2 bile olmuyor.Üstüne bir de 12m istenen para.Yeni cuesta istemek zorunda mıyım ? Cuesta'yı da izlememiştim mesela hayatımda 1 kez bile ama gelmeden çöp dedim.
eee tete de shaktarda real maçında şov yaptı bu mu kriter?

eee tete de shaktarda real maçında şov yaptı bu mu kriter?
tek maç oynaması beni ilgilendirmiyor tete'ye de öyle bir sıcaklığım yoktu zaten ki tete ülkesine bile postalanmadı en azından avrupada piyasası bile vardı biz aldık pana aldı.Bunu 10 maç oynatıp deport etmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt