Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rabiot için deschamps bile ölüp bitiyor buraya gelse dahi dkya alır götürür , çok iyi oyuncu

Bence sans bulmasi cok zor 1 yil kiralasinlar seneye tekrar oturur konusulur ..
Marmoush ve Khusanovu panik transferleri olarak nitelendiriyorum mevcut halleriyle City kadrosunda olacak isimler degil..

Uzun vadeli transfer olarak aldilar zaten oyle pat diye City'de direkt 11 oyuncusu beklenseydi wonderkid falan olurdu. Yani her gencten hemen oynamalarini beklenemez zaten adamlar para harcama konusunda comert. Kimsede 40 milyona aldigi genc oyuncuyu 6 ay sonra gozden cikarmaz kolay kolay.

Akanji ve İlkay gelecek ama kaleci işi olmayacak , ? ? ?

rabiot'u alamamak geçen yaz başımıza gelen en güzel şey oldu. arıza çıkartacak uyuzun biri olduğu belli, bir de torreira'nın 3 katı maaş falan alarak takımın çok ekstra tutulduğu bir figüre dönüşmesi tek bir ana bakardı. onun dolduracağı maaş yüküne osimhen aldık bi de.

Akanji ve İlkay gelecek ama kaleci işi olmayacak , ? ? ?
İmkansız. Günay sakatlanırsa ne olacak?
Sayı olarak azız kaleci stoper sağ bek ve orta saha mevkilerinde mecburlar almaya. en gözden çıkarılacak bölge orta saha burada. Günay sakatlansa yerine adam yok davinson sakatlansa arda oynayacak sallai sakatlansa kaan lemina sakatlansa berkan. Almak zorundalar. 2 eylülü bekliyorum.

Rabiot da adam olsa hem wing back hem 6, 8, 10 oynayacak ultra joker bir herif ama işte anası yüzünden sıkıntı bir tip olmuş.

Fenerin yernde olsam çökmeye çalışırdım hemen

Uzun vadeli transfer olarak aldilar zaten oyle pat diye City'de direkt 11 oyuncusu beklenseydi wonderkid falan olurdu. Yani her gencten hemen oynamalarini beklenemez zaten adamlar para harcama konusunda comert. Kimsede 40 milyona aldigi genc oyuncuyu 6 ay sonra gozden cikarmaz kolay kolay.

Bu gozden cikarmak degil ki ? 2 yil kiralarsin bakarsin durumuna ona gore aksiyon alirsin..
Pep sans da verdi aslinda ama bu sanslari cok kotu kullandi gecen sezon..

Katılıyor musunuz ?
Katılmamak mümkün değil, ben de benzer bir şey yazmıştım burada geçen sezon. Bir anda gençleşme olmaz ama dinamizmi olan genç isimleri aralara serpiştirmek şart, yoksa hem yaşlı hem de lokal kupalara doymuş bir kadro ile ancak yarım sezon gidebiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmkansız. Günay sakatlanırsa ne olacak?
Sayı olarak azız kaleci stoper sağ bek ve orta saha mevkilerinde mecburlar almaya. en gözden çıkarılacak bölge orta saha burada. Günay sakatlansa yerine adam yok davinson sakatlansa arda oynayacak sallai sakatlansa kaan lemina sakatlansa berkan. Almak zorundalar. 2 eylülü bekliyorum.

Yedek başka bir Türk kaleciyle geçiştirirler mi diye düşünmüyorum değil. Bizimkiler devre arası derlerse de şaşırmam, öyle bir şirazesizlik de beklerim. Üçü de ihtiyaç.

Acaba Okan Hocanın aklında böyle bişey mi var?

Ederson
Akanji-Davinson-Abdülkerim
Torreira-Lemina
Barış-Sara-Sane
Osimhen-İcardi

Rabiot- İtalya'ya gider. İnter, Milan ister kendisini. Bize gerekli bir isim değil. Transfer obezi olmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt