Batuhan Hatipoğlu
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2017
- 4.205
- 3.308
- 1.253
7-8 e akanji yok bu dünyada, minimum 20 den baslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formamizi cikarmis. Gitti herhalde
InşAllah fb transfer çalımı atar dostumSarı-lacivert forma tercihi kasıtlı mı acaba? Gider ayak bir alttan alttan mesaj vereyim falan...
Sol stoper de oynarmışAkanji cidden tam bir savunma jokeri. Mesela Singo da hem stoper hem sağ bek oynuyor sözde ama sağ ayakla sol stoper oynar mı o kadar emin değilim. Akanji ise sağ ayaklı olmasına rağmen koysan sol stoperi geçtim, sol bekte bile oynuyor, orta sahada oynayabilecek tekniği var. Yani sol stoperde hiç solak değil endişesi yaşamazsın. Mesela gidip Pavlovic vs bir tane solak stoper alsak Sanchez olmadığında oynatma açısından da Apo-Solak beraber oynar mı diye endişelenirsin. Belki sırf bu yüzden yanına Apo'yu değil, Kaan'ı veya Arda'yı koyarsın. Ancak Akanji hem Davinson'a hem Apo'ya ideal partner olur rahatlıkla. Üstüne beke koy, üstüne çok sıkışırsan orta sahaya koy.
Özellikleri de üst düzey. Oyun kurma konusunda top class, atletizm konusunda en azından 1-2 sene daha top class, pozisyon alması falan da çok iyi. Bu kadar tekniğe rağmen çok kısa da değil 1.88. Ben zaten City neden bırakmaya niyetli hayret ediyorum. Bir iki konsantrasyon hatası yaptı diye mi yani geçen sene? Yoksa 30 yaşında satalım diye mi. Yoksa aslında o kadar satımkar değiller de yine biz mi kendi kendimize gelin güvey oluyoruz?
Zaten ana planda Akanji sağ bek olsun diye bir beklenti yok renktaşım. Sinan Yılmaz 'ın geçen ay yaptığı Kadro Mühendisliği programında Akanji için çok güzel bir yorumu vardı "Akanji Galatasaray 'ın savunması için okey taşı gibi değerli olur" diye. Abdülkerim'in formsuz olduğu veya fizikli/atletik hücum oyuncularına karşı zorlandığı maçlarda Akanji & Davinson ikilisi stoperde gayet oynayabilir mesela bir şampiyonlar ligi maçında Akanji & Davinson ikilisiyle çıkarız dönüşünde ligde ikisinden birini dinlendirip Abdülkerim ile lig maçı oynanabilir. Sağ stoperde Davinson 'a bişey olması durumunda Abdülkerim & Akanji ikilisiyle oynabilir miyiz? gayet oynayabiliriz. Sağ bek konusu da Diyelim Sallai yerine sağ bek alınmadı Sallai 'ye bişey olması durumunda bundan önce Kaan Ayhan 'ı kullandığı rolde sağ bekten ziyade savunmanın üçüncü oyuncusu olarak Akanji 'yi orada tutup sol bekte Eren & Jakobs 'un çıktığı bir düzeni izleyebilir miyiz ? zorunda kaldığımızda olabilir hatta Lemina bence üst üste oynatma konusunda en büyük sıkıntı yaşayacağımız oyuncu Akanji 'yi orada defansif orta saha olarak izleyebilir miyiz? bence orayı bile oynayabilir Akanji hatta bek kullanımından daha mantıklı da olurakanjinin bek oynama konusunda fazla optimist değil miyiz
Sol stoper de oynarmış
City Cl maçlarından birinde walker da sakatken vini jr ı savunmada durdurmak için oynayan adam bizde niye oynayamayacak anlamadım pek rtaş Vini den daha iyi kimle karşilacak yani mesela savunamayacağı.akanjinin bek oynama konusunda fazla optimist değil miyiz
Donnada çizgi kalecisi değilmi zaten yav en iyilerinden birisi ama oyle yani.Yann Sommer çizgi kalecisiyse Donnarumma da mı çizgi kalecisi. Reflekslerin iyi olunca çizgi kalecisi mi oluyorsun
Sommer iki sezondur Inter ile, ondan önceki sezon da Bayern ile topa hakim olan şampiyonluk adayı takımlarda oynamış, iki defa da şampiyonluk kazanmış
Tabii ki Ederson yahut Neuer derecesinde liberoluk kapasitesi yahut temiz ayakları yok, fakat sürekli küçük takımlarda oynamış ve defans arkasına top atıldığında çıkıp süpüremiyor gibi bir durum yok
Sommer için en büyük soru işareti yaşı. Kısa boyuna rağmen iş yapmasının en büyük sebebi refleksleriydi, bunlar da köreldi/köreliyor. O yüzden birden aşırı kullanışsız bir adama dönüşebilir ne olduğu anlaşılmadan. Yine de belli düzeyde bir katkı verir ve maliyeti fazla olmayacaksa Sommer + Günay rotasyonu bizi 1 sezon götürür
Genç orta sahanın kiralık olması ne kadar mantıklı?Ederson + Akanji transferiyle transfer dönemini kapatmaya fitim. Jelert veya Yusuf giderde bir tane de kiralık genç bi orta saha çekersek 1-2 yıllık ne ala.
Gecen sene ya onun ya da sarr ın videosu dusmustu cekerkenBissouma için Ziyech gibi maddeci diyorlardı
Çizgi kalecisi tabirini ben biraz daha savunma arkasına atılan topları çıkıp süpüremiyor, top ayağında rakibi yarı sahasına hapsetmiş sete oturmuşken takım boyunu yeterince kısaltamıyor eleştirisi olarak da görüyorumDonnada çizgi kalecisi değilmi zaten yav en iyilerinden birisi ama oyle yani.
Genç orta sahanın kiralık olması ne kadar mantıklı?
Al bir tane geç işte uygun fiyata dolu her yerde