Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de neye kızdın anlamadım. Hangi oyuncuymuş o bu arada?
Selçuk fiziki olarak 2017 resmi olarak 2020 başında futbolu bıraktı. Yani 5 sene 1 tane herif için katkıda bulundu mu türk yada yabancı.

Kendisine çok pis kinim var geçmiyor bunu aşmak için de hiç bir hamle yapmıyor. Keremin bir başka versiyonu da kendisi fırsat olsun koşarak fenerine hocalık yapmaya gidecek.

Joseph Nonge

Selçuk fiziki olarak 2017 resmi olarak 2020 başında futbolu bıraktı. Yani 5 sene 1 tane herif için katkıda bulundu mu türk yada yabancı.

Kendisine çok pis kinim var geçmiyor bunu aşmak için de hiç bir hamle yapmıyor. Keremin bir başka versiyonu da kendisi fırsat olsun koşarak fenerine hocalık yapmaya gidecek.

Joseph Nonge

Olm adam durduk yere bize oyuncu mu bulacak, önerecek? Kendi yönettiği takımlar seviyesinde oyuncuları takip ediyor varsa ekibiyle beraber herhalde, işi bu yani...

Icardi yarin mac kadrosunda olacakmis kutluya göre. Mukemmel haber. 10dk falan da olsa oynatsak yavastan 10nr olarak isinsa

Haluk dün imzalar atılmak için hazırlık yapılıyor diyordu. Bu gece yada yarın resmi açıklama gelir herhalde. Antrenman videosunda da göremedim Cuesta ve Nelsson'u zaten. Köhn antrenmandaydı mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt