Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'un City'den ayrılması biraz Muslera'nın ayrılması gibi duygusal lanse ediliyor. Kolay bir vazgeçiş değil City için.

Hakanla aynı kefeye koyup keremi aklamaya çalışanlara yada hani onu da ekleyelim kerem tek olmasın da diye düşünenlere aynen diyip geçmek lazım.Hakan okey deseydi koç,safi başka bir taraflarını bile verirlerdi 30m vermeyi geçtim

Selçuk denen herif kocaeline aldırdığı futbolcuyu 2 senedir takip ediyordum fırsat çıktı aldırdım demiş. Bunlar varya bunlar hain, bunlar kan emici.
Paranın para olduğu dönem Sneijder kadar maaş aldın yetmedi doyuramadık seni zam da zam aldın. Sahada futbolunu oynamadın sürüngen gibi yürüdün. Mourinho denilen elemanınağzının içine bakmaktan helak oldun.

Bir allah vergisi katkın olmadı bize lan. Sen ne biçim herifsin. Haram zıkkım olsun verdiğimiz maaşlar.

Ben de neye kızdın anlamadım. Hangi oyuncuymuş o bu arada?

Selçuk denen herif kocaeline aldırdığı futbolcuyu 2 senedir takip ediyordum fırsat çıktı aldırdım demiş. Bunlar varya bunlar hain, bunlar kan emici.
Paranın para olduğu dönem Sneijder kadar maaş aldın yetmedi doyuramadık seni zam da zam aldın. Sahada futbolunu oynamadın sürüngen gibi yürüdün. Mourinho denilen elemanınağzının içine bakmaktan helak oldun.

Bir allah vergisi katkın olmadı bize lan. Sen ne biçim herifsin. Haram zıkkım olsun verdiğimiz maaşlar.
neye kızdın üstat
pek bağlantı kuramadım

Taylan Bulut'un bjkye gitmesine üzüldüm, 2006lı 1.88boy atletil bir sağ bek orta saha da oynuyor, bizimkiler nasıl kaçırır Fatih Demireli mutlaka ilgilenmiştir, bonservisi pahalı herhalde
Bundesliga 2 istatistikleri öyle ahım şahım değilmiş. TR yetişmede değil haliyle bize oraya yedeğe TR yetişme biri lazım Rize'nin bek olabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt