- 17 Ağustos 2009
- 42.016
- 30.460
- 3.448
Ederson'un City'den ayrılması biraz Muslera'nın ayrılması gibi duygusal lanse ediliyor. Kolay bir vazgeçiş değil City için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avatarı kaldır son uyarıÇocuk musun Ahmet
Selçuk denen herif kocaeline aldırdığı futbolcuyu 2 senedir takip ediyordum fırsat çıktı aldırdım demiş. Bunlar varya bunlar hain, bunlar kan emici.
Paranın para olduğu dönem Sneijder kadar maaş aldın yetmedi doyuramadık seni zam da zam aldın. Sahada futbolunu oynamadın sürüngen gibi yürüdün. Mourinho denilen elemanınağzının içine bakmaktan helak oldun.
Bir allah vergisi katkın olmadı bize lan. Sen ne biçim herifsin. Haram zıkkım olsun verdiğimiz maaşlar.
Bakalım gelecek mi yarın
neye kızdın üstatSelçuk denen herif kocaeline aldırdığı futbolcuyu 2 senedir takip ediyordum fırsat çıktı aldırdım demiş. Bunlar varya bunlar hain, bunlar kan emici.
Paranın para olduğu dönem Sneijder kadar maaş aldın yetmedi doyuramadık seni zam da zam aldın. Sahada futbolunu oynamadın sürüngen gibi yürüdün. Mourinho denilen elemanınağzının içine bakmaktan helak oldun.
Bir allah vergisi katkın olmadı bize lan. Sen ne biçim herifsin. Haram zıkkım olsun verdiğimiz maaşlar.
"Bakalım gelecek mi yarın" yazdımBunu neden yeniden koydun şimdi adminim?
Bundesliga 2 istatistikleri öyle ahım şahım değilmiş. TR yetişmede değil haliyle bize oraya yedeğe TR yetişme biri lazım Rize'nin bek olabilir belki.Taylan Bulut'un bjkye gitmesine üzüldüm, 2006lı 1.88boy atletil bir sağ bek orta saha da oynuyor, bizimkiler nasıl kaçırır Fatih Demireli mutlaka ilgilenmiştir, bonservisi pahalı herhalde