Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.409
- 70.755
- 4.918
50+Keçiören payı karşılığında Barış'ı satar mıydınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi düşürmüş kobanispor.Neden olmamış Kerem işi?
kerem solo il gala demisNeden olmamış Kerem işi?
Playoff'da oynatamadıktan sonra bi anlamı da yok bence zaten, ender doğru kararlarından biri olmuş.Bonservisi düşürmüş kobanispor.
10 milyon eski kulübüne gider, kaldı 40. Bunlar 40 milyonu Ederson ve Singo'ya gömüp kimseyi almadan transfer sezonunu kapatır.50+Keçiören payı karşılığında Barış'ı satar mıydınız?
Çocuk musun Ahmet50+Keçiören payı karşılığında Barış'ı satar mıydınız?
çöpTaylan Bulut'un bjkye gitmesine üzüldüm, 2006lı 1.88boy atletil bir sağ bek orta saha da oynuyor, bizimkiler nasıl kaçırır Fatih Demireli mutlaka ilgilenmiştir, bonservisi pahalı herhalde
Yav oynasalar ne olacak ki. Heriflerin hedefi ş.ligi değil ki. Ligde de kerem gibi katkı verebilecek ayakları yok.Playoff'da oynatamadıktan sonra bi anlamı da yok bence zaten, ender doğru kararlarından biri olmuş.
utanmadın mı sorarken bunuBizim maç yarın mı
bundesliga 2 uzmanı geldi
ergun gürsoy kaçırmış olabilir miEderson City'de yokmuş
Herif bize gelmek istiyor artık alalım şunuergun gürsoy kaçırmış olabilir mi
uzman olmaya gerek yokbundesliga 2 uzmanı geldi
Taylan Bulut'un bjkye gitmesine üzüldüm, 2006lı 1.88boy atletil bir sağ bek orta saha da oynuyor, bizimkiler nasıl kaçırır Fatih Demireli mutlaka ilgilenmiştir, bonservisi pahalı herhalde
Şimdi neden celallendin renkdaş, takip ettiği bir topçuyu aldırmış, ne var bunda? Bizimle ne alakası var?Selçuk denen herif kocaeline aldırdığı futbolcuyu 2 senedir takip ediyordum fırsat çıktı aldırdım demiş. Bunlar varya bunlar hain, bunlar kan emici.
Paranın para olduğu dönem Sneijder kadar maaş aldın yetmedi doyuramadık seni zam da zam aldın. Sahada futbolunu oynamadın sürüngen gibi yürüdün. Mourinho denilen elemanınağzının içine bakmaktan helak oldun.
Bir allah vergisi katkın olmadı bize lan. Sen ne biçim herifsin. Haram zıkkım olsun verdiğimiz maaşlar.