Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan Bulut'un bjkye gitmesine üzüldüm, 2006lı 1.88boy atletil bir sağ bek orta saha da oynuyor, bizimkiler nasıl kaçırır Fatih Demireli mutlaka ilgilenmiştir, bonservisi pahalı herhalde

Playoff'da oynatamadıktan sonra bi anlamı da yok bence zaten, ender doğru kararlarından biri olmuş.
Yav oynasalar ne olacak ki. Heriflerin hedefi ş.ligi değil ki. Ligde de kerem gibi katkı verebilecek ayakları yok.

Bildiğin ahmaklık kendi adlarına.

500 tane yabancıları var yarısı da vasatın altı. Aralık ayından sonra arazi olan5 as yabancıları var. Gittikleri yabancılar bunlara s.çekiyor.

Kerem kalitesinde bie herifi almak istese bile alamıyorlar o derece rezil haldeler. Kendileri için en ideal hedefti şimdi kinlenecek bu kamil onu da kaybettiler.

Ederson City'de yokmuş

Taylan Bulut'un bjkye gitmesine üzüldüm, 2006lı 1.88boy atletil bir sağ bek orta saha da oynuyor, bizimkiler nasıl kaçırır Fatih Demireli mutlaka ilgilenmiştir, bonservisi pahalı herhalde

Bence Biz Avrupa'da sadece 3 gurbetçi oynatma hakkımız olduğu için o konuda frene bastık biraz. Elde Günay ve Kaan var. Kaan sonraki sezonlarda da kadronun parçası olacak muhtemelen. Kutucu ve Berkan'ı saymıyorum hadi... İlkay'ın gelmesi olası belki... Üstüne gelecek sezon Hakan da olabilir gibi duruyor mesela...

Belli yaş sınırının altında gurbetçiler alınabilir sadece, 3 sezon bizde kalınca TR ve GS altyapısı sayılacaklar çünkü...

Selçuk denen herif kocaeline aldırdığı futbolcuyu 2 senedir takip ediyordum fırsat çıktı aldırdım demiş. Bunlar varya bunlar hain, bunlar kan emici.
Paranın para olduğu dönem Sneijder kadar maaş aldın yetmedi doyuramadık seni zam da zam aldın. Sahada futbolunu oynamadın sürüngen gibi yürüdün. Mourinho denilen elemanınağzının içine bakmaktan helak oldun.

Bir allah vergisi katkın olmadı bize lan. Sen ne biçim herifsin. Haram zıkkım olsun verdiğimiz maaşlar.
Şimdi neden celallendin renkdaş, takip ettiği bir topçuyu aldırmış, ne var bunda? Bizimle ne alakası var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt