Özkan Erol
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 1.535
- 1.062
- 473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ank inanılmaz bir insan ya
İşim şakasındayım da Arda yı ben çok sevdim… köreltmeyelim bebeyi…Bunlar adam almaz oyuncular bari bunları hizaya soksun
Renktaş cvalier iyi kaleci yeni geldi gigi gibi vakurlu değil zamanla olur . Kesinlikle çok iyi kaleci. Refleksi falan. Geçen sene tescillilerin son dakika cenk pozisyonunu hatirlaChevalier’i super kupa macinda Tottenham’a karsi izledim sadece, Lille pek takip etmiyordum.
Bu Chevalier denen elemanin durusunda ve hareketlerinde gram kalecilik havasi yok. Donnarumma ise durusu, kurtarislari ve ozguveniyle ben kalecinin hasiyim diye bagiriyordu. Bir yandan da koskoca PSG bu kadar yanilamaz herhalde diyorum ama zaman gosterecek bize her seyi.
O riski alacagini sanmam cunku Italya MT kalecisi ayrica suan zirveye ciktiktan sonra 1 sene oynamama riski iyi olmayabilir. Seneye Dunya Kupasi da olacak.Avrupa'da hem maasini hem de 30 bonservisi verebilecek kac takim var? Bu liste City (ilgi gosterdiklerinden dolayi) ve United (kaleci aradiklarindan dolayi) takimlarindan ibaret olabilir.
Donnarumma bu sene takimda kalip, bonservisini eline alir gibi geliyor.
Kaynagi ank olan hic bir haberi okumuyorum. O derece kötu bir haberciBen ali Naci kadar bir sey biliyormuş rolü yapabilen bir insan daha görmedim.
ank inanılmaz bir insan ya
Costa ya 40 sıkarız olarak yorumladımFB:
Amrabat 12M€
Brown 8M€
Skriniar 10M€
Nene 20M€
Duran 25M€
Semedo - free
Kerem ?? - 25M€
Toplam: 75M€ (Kerem'i de alirsalar etti 100M€)
BJK:
Orkun 30M€
Ndidi 8M€
Taylan 6M€
Mario 2M€
Abraham 15M€
Toplam: 61M€
GS:
Osimhen 75M€
Sane - free
Jakobs 8M€
Toplam: 83M€
adnan scaretheshitoutofhim
50 milyon istiyorlar dedim ya. Menajeri de Jorge Mendes, dunyanin en unlu menajeri.costa 30a bitmez mi yani