Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.729
- 94.846
- 4.978
Kiralasınlar.Para kalmaz o zaman. Defansa da transfer lazim, orta sahaya da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralasınlar.Para kalmaz o zaman. Defansa da transfer lazim, orta sahaya da.
Ilklerin takimi GalatasarayYa şu costaya 60 70 yazarken ne içiyorsunuz dünyada bir kaleciye kim 60 70 gömecek tarihte kaç tane var.
Benim hatırladığım Kepa 80 mil.€ Chelsea ve Alisson 72 mil.€ Liverpool transferleri varYa şu costaya 60 70 yazarken ne içiyorsunuz dünyada bir kaleciye kim 60 70 gömecek tarihte kaç tane var.
Tarlayı(Florya) satıp, pavyonda(Singo, Costa, Ederson, Akanji) yiyen dayılar gibi hissediyorumKonuşulan rakamlar saçma derecelere ulaştı
Geçen sene 20-25-30 m euroluk adam konuşunca küfür yerim diye korkuyordu forum
Şimdi sağ beke bile 30luk adam alınsın ne olacak kafasında herkes
Biz bi anda bu kadar zengin mi olduk
Adam lig başlamışken en iyi oyuncusunu sana niye 20’ye satsın. Yerine durduk yere adam aramak zorunda kalacak. Adamı satmak istese City , United , İnter kaleci arıyorYa şu costaya 60 70 yazarken ne içiyorsunuz dünyada bir kaleciye kim 60 70 gömecek tarihte kaç tane var.
Biz 1 sn bile düşünmüyoruz… istemiyoruz gelmesini… hangi geneleve gidiyorsa gitsin…Rabiot’u 1 dk düşünmem ama anasını ikna edemeyiz muhtemelen. Bir de geçen sene 10 maaş sıktık diye altını kabul etmez
1000 avro ateşle kulübeCostayi istiyom, edersondan sogudum, uzasin
EvetBiz bi anda bu kadar zengin mi olduk
Bunlar osimhen parası hazır diyor ona bile inanmıyorum. Gelecek sene transfer yapabilmek için kırk takla atacağız yine. Osimhenin taksidini ödeyebilirlerse iyidir. Muhtemelen floryanın para hiç olacakTarlayı(Florya) satıp, pavyonda(Singo, Costa, Ederson, Akanji) yiyen dayılar gibi hissediyorum
Porto taraftarı olmaya karar verdin demekCostayi istiyom, edersondan sogudum, uzasin