Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.545
- 17.712
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocaya yalancı mı diyosun anlamadım ki
Demin anlattı işte adam
Taraftar kulüp için en iyisini istediği için ve süre de azaldığı için doğal olarak baskı yapıyor, bu normal bir durum ancak her şey plan dahilinde ilerliyor dedi
6-7 kişilik bir liste, içinde tecrübeli isimler de var genç isimler de, listenin oluşumunda scout ekibi + kaleci antrenörlerinin de dahli var, hocanın tercihi tecrübeli biri ancak genç isimlerden birine yatırım da yapılabilir, 7-10 gün içinde en doğru isimle süreci sonlandıracağız, hedefe kitlenmiş durumdayız
e yani?İzlemiyorum röportajı, sonra okurum veya hızlandırılmış izlerim nette olursa. Ben çok duydum öyle hocadan da yöneticilerden de "her şey plan dahilinde" veya benzeri fos çıkan açıklamalar... Okan da hiç olumsuz giden detayları söylemez zaten... Bu dönem hiç söylemez... Ne diyecekti zaten... "istediğimiz oyuncuları bir türlü vermiyorlar, çok para istiyorlar, Osimhen işinden dolayı bizim bütçemiz de kısıtlı, piyasada alternatif de pek kalmadı, kalanların da fiyatı yükseldi, bakalım yapıcaz bişiler" mi diyecekti zaten... "Taraftar merak etmesin, acele de etmesin, en doğru transferleri yapacağız, yönetim çok özveriyle çalışıyor" falan diyecekti. Programdan önce sorsan aynen böyle diyecek derdim...
sana şöyle söyleyeyimİzlemiyorum röportajı, sonra okurum veya hızlandırılmış izlerim nette olursa. Ben çok duydum öyle hocadan da yöneticilerden de "her şey plan dahilinde" veya benzeri fos çıkan açıklamalar... Okan da hiç olumsuz giden detayları söylemez zaten... Bu dönem hiç söylemez... Ne diyecekti zaten... "istediğimiz oyuncuları bir türlü vermiyorlar, çok para istiyorlar, Osimhen işinden dolayı bizim bütçemiz de kısıtlı, piyasada alternatif de pek kalmadı, kalanların da fiyatı yükseldi, bakalım yapıcaz bişiler" mi diyecekti zaten... "Taraftar merak etmesin, acele de etmesin, en doğru transferleri yapacağız, yönetim çok özveriyle çalışıyor" falan diyecekti. Programdan önce sorsan aynen böyle diyecek derdim...
+u23 fırsatlara bakıyoruz dedi hoca.tahmin edildiği gibi zaniolo kalıyor
kaleci+savunmaya adam alınacak sadece
zaniolo'yu sevmiyom ben yav. gitse iyiydi.tahmin edildiği gibi zaniolo kalıyor
orada denk gelirse adam alınır.izlenim plan yok gibi duruyor+u23 fırsatlara bakıyoruz dedi hoca.
Bence kaleci, stoper ve u23 sağbek, u23 ortasaha yedeği alınmalı+u23 fırsatlara bakıyoruz dedi hoca.
Bu olursa Davinson 'u istediğimiz gibi baskıya gönderebiliriz. İsterse gitsin orta sahada bassın rakibevalla akanji alınırsa en mantıklı diziliş bu galiba
Ederson+Akanji+U23 ortasaha alınır.tahmin edildiği gibi zaniolo kalıyor