Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya yalancı mı diyosun anlamadım ki

Demin anlattı işte adam

Taraftar kulüp için en iyisini istediği için ve süre de azaldığı için doğal olarak baskı yapıyor, bu normal bir durum ancak her şey plan dahilinde ilerliyor dedi

6-7 kişilik bir liste, içinde tecrübeli isimler de var genç isimler de, listenin oluşumunda scout ekibi + kaleci antrenörlerinin de dahli var, hocanın tercihi tecrübeli biri ancak genç isimlerden birine yatırım da yapılabilir, 7-10 gün içinde en doğru isimle süreci sonlandıracağız, hedefe kitlenmiş durumdayız

İzlemiyorum röportajı, sonra okurum veya hızlandırılmış izlerim nette olursa. Ben çok duydum öyle hocadan da yöneticilerden de "her şey plan dahilinde" veya benzeri fos çıkan açıklamalar... Okan da hiç olumsuz giden detayları söylemez zaten... Bu dönem hiç söylemez... Ne diyecekti zaten... "istediğimiz oyuncuları bir türlü vermiyorlar, çok para istiyorlar, Osimhen işinden dolayı bizim bütçemiz de kısıtlı, piyasada alternatif de pek kalmadı, kalanların da fiyatı yükseldi, bakalım yapıcaz bişiler" mi diyecekti zaten... "Taraftar merak etmesin, acele de etmesin, en doğru transferleri yapacağız, yönetim çok özveriyle çalışıyor" falan diyecekti. Programdan önce sorsan aynen böyle diyecek derdim...

İzlemiyorum röportajı, sonra okurum veya hızlandırılmış izlerim nette olursa. Ben çok duydum öyle hocadan da yöneticilerden de "her şey plan dahilinde" veya benzeri fos çıkan açıklamalar... Okan da hiç olumsuz giden detayları söylemez zaten... Bu dönem hiç söylemez... Ne diyecekti zaten... "istediğimiz oyuncuları bir türlü vermiyorlar, çok para istiyorlar, Osimhen işinden dolayı bizim bütçemiz de kısıtlı, piyasada alternatif de pek kalmadı, kalanların da fiyatı yükseldi, bakalım yapıcaz bişiler" mi diyecekti zaten... "Taraftar merak etmesin, acele de etmesin, en doğru transferleri yapacağız, yönetim çok özveriyle çalışıyor" falan diyecekti. Programdan önce sorsan aynen böyle diyecek derdim...
e yani?

sana şöyle söyleyeyim

kale + joker savunmacı (sağ bek ve stoper oynayabilen) gibi bir plan var
kale için 6-7 isim, savunma için 3-4 isim ile görüşüyoruz 10 gün içinde bunlardan biri gelecek
ama onun dışında 2-3 transfer daha yapacaz ve onlar doğaçlama olacak

hoca bunu direkt söyledi

Bu hafta gidenler gider. Jelert hariç. Diğer hafta kaleci ile başlar Cl öncesi son hafta stoper indiririz. Ilkay falan gelirse ekstra öpüp başımıza koyalım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ederson, Akanji ve İlkay gelirse en az 3 sezon daha şampiyon olup Avrupa'da son 24, son 16 gören, çeyrek final ve ötesini zorlayan bir takım hüviyeti kazanabiliriz. Topa sahipken acayip fark yaratacak isimler bunlar.

Hocaya ne sorsalar hocanın cevabı şu şekilde

Boş bir program olmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt