Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.548
- 55.763
- 4.478
Akanji icin city 18 mio istiyor biz 15 mi önerdik? Biter bu transfer o halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni yükseltilmedi 1 seneyi geçti yükseltileli. Yükseltildiğinde 3'e yakındı maaşı euronun artmasıyla şimdi 2 milyon civarı oldu. Tekrar bir sözleşme yenileme ve yükseltme yapılabilir.daha yeni yükseltildi zaten
Ben sakat kimi önermişim onu merak ettim.Kötürüm mötürüm ama klas oyuncu
Sahadayken hep aşırı üst düzey bi adam oldu, Bologna ile de Arsenal ile de
Yalnız o dizi Yener hoca bile kurtaramaz artıkın
O nereden cıktı ahbAkanji icin city 18 mio istiyor biz 15 mi önerdik? Biter bu transfer o halde
Onu tüm genel oyuncular için dedi. Transferde oyuncu isteklerine de saygı duyarsınız dedi. Tam tersi Barış gitmeyecek diye anladım ben de mesela. Zaman az kaldı, yeri dolmaz, GS oyuncusuna haksızlık etmez onu da mutlu eder dedi mesela hoca.
İlk 11 için sağ bekte kullanacak demişsin ya öyle olursa apoyu da yedekler olası bir durumda.Normalde apo bunu yedeklemesi lazım değil mi
Menajeri olabilirO nereden cıktı ahb
Cok yakiniz diyor zaten OB. Bizim aklimiza geliyorsa CL sonra WC oyna daha iyiyim gidersin yaklasimi, OB ve Baris'in aklina gelmiyor mu zaten. Bos bos gündem yaratmaya calisiyorlar.Satir aralarini okumayi ögrenin önce. Barış gitmek filan istemiyor ve jest olarak maaşı yükseltilecek. Barış giderse Ingiltere‘ye gider
Gideceğine yönelik bir şey geçmedi. Tam tersi zaman kısıtlı, yerini dolduramayız vb. gibi söylemler oldu.geçti laf arasında
PoundAkanji icin city 18 mio istiyor biz 15 mi önerdik? Biter bu transfer o halde
genç olan 3 tane be adam!! yeter be!!
Alaba geldi aklımaBen sakat kimi önermişim onu merak ettim.
Evet gördüm. Demek istedigim fark cok degilmis. Bi sekilde anlasilir bonus vs.
Biz hem sağ bek hem defans alamiyorsak çoğu maçta 3-5-2 oynayacaz demektir. Bu durumda 2 orta saha şart biri ilkay birde 6-8 oynayacak biri. Hem sağ bek hem 6-8 almazsan gitme sampiyonlar ligineİlk 11 için sağ bekte kullanacak demişsin ya öyle olursa apoyu da yedekler olası bir durumda.
Kaynak güvenilir miEvet gördüm. Demek istedigim fark cok degilmis. Bi sekilde anlasilir bonus vs.