Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu tüm genel oyuncular için dedi. Transferde oyuncu isteklerine de saygı duyarsınız dedi. Tam tersi Barış gitmeyecek diye anladım ben de mesela. Zaman az kaldı, yeri dolmaz, GS oyuncusuna haksızlık etmez onu da mutlu eder dedi mesela hoca.

hoca istemiyor ama olabilir diye korkuyor diye anladım ben

burda da korktuğu nokta hem kulübün hem de barışın reddemeyeceği teklif ve anladığım kadarıyla buna çok uzak değiliz

gitmeyecek olsa taraftarı ürkütecek şekilde böyle bırakmaz direkt yok der kapatırdı

ayrıca barışın ayrılık ihtimalini de hoca açtı bir soruya cevap verirken beklenmedik yerde barışın kaldığı senaryoda dedi

Satir aralarini okumayi ögrenin önce. Barış gitmek filan istemiyor ve jest olarak maaşı yükseltilecek. Barış giderse Ingiltere‘ye gider
Cok yakiniz diyor zaten OB. Bizim aklimiza geliyorsa CL sonra WC oyna daha iyiyim gidersin yaklasimi, OB ve Baris'in aklina gelmiyor mu zaten. Bos bos gündem yaratmaya calisiyorlar.

Gidip soruyor da, 1-1 preste cikamiyorsunuz buna ne dersiniz diye sormuyorlar da...

İlk 11 için sağ bekte kullanacak demişsin ya öyle olursa apoyu da yedekler olası bir durumda.
Biz hem sağ bek hem defans alamiyorsak çoğu maçta 3-5-2 oynayacaz demektir. Bu durumda 2 orta saha şart biri ilkay birde 6-8 oynayacak biri. Hem sağ bek hem 6-8 almazsan gitme sampiyonlar ligine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt