Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruh sağlığı yerinde olan biri buraya girmez, hepimiz Galatasaray için kafayı kırmışızForumun ruh sagligi hic iyi degil
Daha varya bırak millet uyusunkalkin ulan benfica'nin maci var
Yavasdan korku sardi beni smodum, transfer yok CL de kabus yasayabilirizRuh sağlığı yerinde olan biri buraya niye girsin, hepimiz Galatasaray için kafayı kırmışız![]()
Abi bir tane normal avatar yok ya
Ligde şampiyon olalım kafi bana, CL de keyfe bakalım, biz katılım paramızı aldık yeterliYavasdan korku sardi beni smodum, transfer yok CL de kabus yasayabiliriz
Benimkinde dümdüz baykuş var, nesini normal bulmadın.Abi bir tane normal avatar yok ya![]()
Haberim yok haberim olmayan konu hakkinda yorum yapmayim kim nerede nasıl - gs tv de dediler hocam , haberim yokAzgintirci66 nerde
Gol istatistiği Sara'dan iyiymiş çobanSene sonu ilkay 35 mac 1 gol 2 asist
Avatarım ile neydi beğenmediğin ha internetteki hamlelerine dikkat etAbi bir tane normal avatar yok ya![]()
Çok para. Minimum 110 milyon filanAtubolu
Singo Sanchez Akanji Eren
Torreira Sara
Sane Lookman Baris
Osimhen
Pöff. Osi Lookmani ayarlar bize
HV'da da tutunamazsa futbolu bıraksın, gerek yok oynamasına.Keşke direk satabilsek yada zorunlu olsa ama Nelsson'da kiralık+ opsiyon olacak herhalde. Cuesta ve kendisinin açıklaması da yarın gelir herhalde.