Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.312
- 10.192
- 1.688
iyi iste kurtuayi da biz alirizcity seneye bedava donnarumma hayali kuruyorsa, real madrid gelir alır onu. zaten seneye courtois sözleşmesi bitiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi iste kurtuayi da biz alirizcity seneye bedava donnarumma hayali kuruyorsa, real madrid gelir alır onu. zaten seneye courtois sözleşmesi bitiyor.
öyle tabi, yalnız onların edersonla devam edip seneye için donnarumma ile anlaşma şansı var, bizim kaleci almamız lazım, bu ihtimal beni bizim 1. önceliğin ederson olmadığını düşünmeye itiyorbizim icin 12 gun kaldiysa onlar icin de 12 gun kaldi
Madem kaleye 25-30 gömeceğiz, Costa'yı alamayacağımızı farz ederek Benfica kalecisi Trubin'i isteyelim.
Gayet iyi üstad benceifb iyi kadro kurdu mu sence üstad @Emre Zeytinli
Onun bonservisi karışık benfica kariyeri boyunca kadroda tutar yüksek ihtimal. Kolay kolay satamaz.Madem kaleye 25-30 gömeceğiz, Costa'yı alamayacağımızı farz ederek Benfica kalecisi Trubin'i isteyelim.
10'a almışlar onu. Daha Costa kadar isimli bir herif olmadığından 25-30'a şansını deneyebilirsin. Bir de passaport da önemli. Ukrayna yazmasından kaybediyor biraz da. Yoksa müthiş kumaş.asıl o pahalı diyorlardı çok bilmiyorum ama
Neneyi begendinmi izlemissindir sen onun videolarini hsril harilGayet iyi üstad bence
ama dzeko ve tadic’i cok arayacaklar + kostic
Angry faceBu hafta gidenler, anca haftaya gelenler. Görüşmeler sürer daha.
e olm açıklamalar net işteAngry face
Hangi aciklamalar ahbert bir sey demedi ki hocae olm açıklamalar net işteBu hafta maça kadar kimse gelmez, önümüzdeki hafta içi anca sıcaklık olur
Satışlardan bütçe oluşturup bunları transferde kullanacağız dedi. Bu hafta neden transfer bekliyorsun sen anlamadım ki ısrarlaHangi aciklamar ahbert bir sey demedi ki hocane sorsalar bakcaz edicez son 3 gun her sey olabilir dedi :d
Fazla iyimsersin. Son 3 gün filan anca belli olur kimin geleceği.e olm açıklamalar net işteBu hafta maça kadar kimse gelmez, önümüzdeki hafta içi anca sıcaklık olur