Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.471
- 106.087
- 4.738
Iyi topçuydu İngilteredeykenBologna, Marsilya’nın takımdan gönderme kararı aldığı Jonathan Rowe ile anlaşma sağladı.
Kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor. (via @DiMarzio)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi topçuydu İngilteredeykenBologna, Marsilya’nın takımdan gönderme kararı aldığı Jonathan Rowe ile anlaşma sağladı.
Kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor. (via @DiMarzio)
Porto 50 istermiş, biz 40'a alsak bile oyuncuya da 4 milyon maas versek 4 senede ediyor 56 milyon.
Ederson için 15 üzerine çıkmayız. Kendisi de 6 alsa 4 senede ediyor 39 milyon. Kabaca 15 milyon euro fark eder yinede, hani Costa'yi alacağımız yokta çıkan haberlere göre yorum yapıyoruz şuan.
Bedelsiz nasıl alacakmisDonnarumma için son 48 saattir PSG ve Manchester City arasında doğrudan temaslar var.
Guardiola onu hemen ya da bedelsiz (sözleşme bitiminde) istiyor. Öncelik Ederson’un ayrılması. (Alfredo Pedulla)
Bjk gibi seneye otemeli topçu alabiliriz belli olmaz. Biraz da konfor alanı oluşturmak için beklentiyi düşürüyorlar.ederson akanji yapsak bile paramız bitiyor ben onu anladım
costa ve singo daha da yüksek maliyet
maalesef bütçemiz buymuş
keşke hoca bunu daha net söyleseydi ve üzerinden atsaydı yükü
Bjk gibi seneye otemeli topçu alabiliriz belli olmaz. Biraz da konfor alanı oluşturmak için beklentiyi düşürüyorlar.
Senin uykun gelmiş. Zaten yazıyor orada o nasıl bir soru.Bedelsiz nasıl alacakmis
Bu iş olmayacak gibi
O hiç olmaz zaten. Başka bir hedefe yönelmek lazımsonu costa olacaksa hayırlı bile olabilir
Porto 50 istermiş, biz 40'a alsak bile oyuncuya da 4 milyon maas versek 4 senede ediyor 56 milyon.
Ederson için 15 üzerine çıkmayız. Kendisi de 6 alsa 4 senede ediyor 39 milyon. Kabaca 15 milyon euro fark eder yinede, hani Costa'yi alacağımız yokta çıkan haberlere göre yorum yapıyoruz şuan.
Bravo hocamHesaba sunu da ekleyelim 3 yil sonra
Ederson: 0 euro
Diogo Costa : 20-40 milyon euro
Garantisi var mıHesaba sunu da ekleyelim 3 yil sonra
Ederson: 0 euro
Diogo Costa : 20-40 milyon euro
Dünyada stoper ve sağ bek mi bitti. İkisini totalde 20'ye çözersin normalde ama elimi soğuk sudan sıcak suya değdirmeyeyim, isimli topçu alalım dersen 2 transfere bütün parayı bitirirsin tabii. Singo'nun olmamış hali Fransa'da doludur. Git al mesela, niye 30 milyona stoper istiyorsun.ederson akanji yapsak bile paramız bitiyor ben onu anladım
costa ve singo daha da yüksek maliyet
maalesef bütçemiz buymuş
keşke hoca bunu daha net söyleseydi ve üzerinden atsaydı yükü